werknemer scheduling software – Snap Schedule 2017

Snap Schedule geeft je volledige controle over het beheer van uw werknemers ‘tijd – of het nu door middel van schema’s, vrije tijd of overwerk. Het programma stelt u in staat te stellen regels, zodat u ontvangt schema conflict waarschuwingen op basis van beschikbaarheid of de tijd van een werknemer af. U kunt ook een veelheid van rapporten uit te voeren naar een record van uren, arbeidskosten en vaardigheden van de werknemers te zien.

Overzicht

Snap Schedule vereist een download en lokale installatie. De scheduling software is Windows-gebaseerde, maar je kunt het draaien op een Mac als je software die het mogelijk maakt om Windows-programma’s uit te voeren. Dit is niet een cloud-gebaseerde dienst, zodat u en uw medewerkers zullen niet in staat zijn om toegang tot de applicatie op afstand. Snap Schedule maakt het mogelijk, hoewel, voor u om schema’s online te plaatsen en te synchroniseren met andere agenda’s. Uw medewerkers kunnen e-mail en tekst alerts ontvangen via e-mail als je het op te zetten via de software.

De initiële configuratie van Snap Schedule is tijdrovend, maar als je eenmaal hebt informatie werknemer in het systeem en je hebt begonnen met het maken van planningen, het proces gemakkelijker en soepeler. U kunt een schema eenvoudig wijzigen door te slepen en verschuivingen in een schema. Om een ​​tijdsblok verwijderen, kunt u eenvoudig op te klikken en druk op “delete” op uw toetsenbord. Als u het opzetten van regels in het kader van de validering schema instellingen kunt u conflict waarschuwingen wanneer je problemen voordoen ontvangt zoals een werknemer is gepland om te werken aan een niet-werkdag, niet-goedgekeurde overuren of tijdens de vrije tijd.

De beste werknemer scheduling software bevat verschillende rapportagemogelijkheden, zoals toewijzing kalenders, dagelijkse verschuiving opdrachten, werkuren per locatie en arbeidskosten. Snap Schedule is geen uitzondering – het werkschema maker geeft u meer dan 30 rapportagemogelijkheden. Met de mogelijkheid om de arbeidskosten te volgen kan u helpen te bepalen of u nodig hebt om te bezuinigen op arbeid of als u uren van uw medewerkers te verhogen. De rapporten zijn goed georganiseerd en kunt u de datum bereik te veranderen naar de resultaten per week, maand of jaar te zien.

Als er iets is wat je kan niet helemaal achterhalen binnen het programma, heb je veel keuzes voor het zoeken van hulp. U kunt proberen om het antwoord op uw vraag in de help-sectie binnen het programma te vinden. Het merendeel van de antwoorden onder meer een schriftelijke uitleg van hoe je een taak uit te voeren samen met een screenshot voor visuele referentie. Als u hulp liever van een persoon, kunt u online pop naar de website van het bedrijf en vraag iemand via live chat. Snap Schedule biedt ook helpen door middel van e-mail of per telefoon.

Hoewel de werknemers niet in staat zal zijn om online toegang te krijgen tot de Snap Schedule, kunt u schema’s krijgen ze per e-mail, agenda synchroniseren en tekst via e-mail. Dit programma helpt bij het stroomlijnen het planningsproces voor elke grootte bedrijf eenvoudig en snel, en het vereist slechts een eenmalig bedrag, in tegenstelling tot de cloud-based services.