werknemer monitoring software – Veriato 2017

Noot van de redactie: De fabrikant heeft ons laten weten dat Veriato 360 biedt nu de volgende functies: tutorials; live chat. We zullen evalueren, rang en bekijk deze functies wanneer we volgende update van de Employee Monitoring Software beoordelingen. Ondertussen, geniet van onze onderstaande beoordeling over Veriato 360.

Soorten Monitoring

In vergelijking met andere-werk-computer de controle op programma’s die we beoordeeld, Veriato 360, heeft meer controle mogelijkheden en functies, waardoor u met een waardevol hulpmiddel bij het monitoren werknemer activiteit, terwijl op bedrijf tijd. De eenvoudig te gebruiken interface en de efficiĆ«nte klantenservice toe te voegen aan de totale waarde van Veriato en zijn sleutel in het toekennen van deze beoordelingen over de Top Tien Gold Award voor de beste werknemer monitoring software.

Veriato 360 geeft u de mogelijkheid om werknemer activiteit afstand controleren vanaf elke web-enabled apparaat, zoals smartphones, laptops en thuiscomputers. Dit programma kunt u ervoor kiezen om te monitoren in de transparante modus, waar medewerkers zien en weten dat ze worden bijgehouden, of in de stille modus. Hoe dan ook, wordt dezelfde informatie bijgehouden, gevangen, gemeld en geanalyseerd u een duidelijk beeld van alle bedrijfsactiviteiten te geven bij het gebruik van zakelijke computers.

All-werknemer bewakingssystemen volgen websites die worden benaderd en laten u de URL’s en de keren dat ze werden bezocht. Veriato 360 toont ook aan je toetsaanslagen, zodat je woord zoekopdrachten kunt bijhouden, en beschrijft welke werknemers bekijkt die sites. U kunt worden gewaarschuwd wanneer beperkt websites worden geopend, met inbegrip van sociale media pagina’s, of als zoekwoorden in een zoekmachine worden ingevoerd. U kunt Veriato 360 gebruiken om te zien of werknemers spelen van online games, op zoek naar een andere baan of het controleren van de concurrentie.

Dit programma controleert de chat en e-mailberichten te zorgen gevoelige informatie niet wordt gedeeld zonder de juiste vergunning. U kunt zien wanneer documenten en bestanden worden geopend en aan uitgaande e-mail. De toetsaanslag logger toont u de inhoud van elk bericht en hecht naar de afzender, zodat u precies weet wat uw medewerkers mee bezig zijn.

Als bestanden of documenten worden verwijderd, wordt u gewaarschuwd. Als verwijderde documenten worden opgehaald, wordt u gewaarschuwd. Je merkt krijgen ook als kritische data wordt opgeslagen op een extern apparaat, zoals USB-drives. Veriato 360 is een van de weinige-computer controleprogramma’s die bijhoudt wanneer documenten worden afgedrukt en waaruit de computer en de werknemer rekening die bestanden worden verzonden. Dit betekent dat het moeilijk is voor iedere werknemer om te proberen om gevoelige informatie offsite sluipen.

Monitoring Features

Veriato 360 monitoren in real-time, zodat u kunt zien activiteit als het gebeurt. Het verzamelt ook screenshots, registreert gegevens bijgehouden en houdt het veilig op de wolk Veriato’s, zodat u kunt bekijken en later de informatie te analyseren.

Een van de meest krachtige tools Veriato 360 heeft is de mogelijkheid om werknemer aanwezigheid en luiheid te volgen. Dit betekent dat als een werknemer een website opent, het programma is in staat om te zeggen of de werknemer is echt betrokken zijn bij het lezen of het onderzoeken van de inhoud van de pagina of als de computer is inactief is met het verschijnen van het werk vertrokken. Dit is niet een gemeenschappelijk kenmerk onder de werknemer-management programma’s en is een indrukwekkend die Veriato 360 heeft opgenomen.

Monitoring werknemer activiteit is een belangrijk onderdeel van de PC-monitoring software. Echter, Veriato 360 gaat verder dan basic tracking en geeft je gereedschappen te helpen elimineren de verleiding. Met dit programma kunt u zowel filter en blok ongeautoriseerde websites. U kunt automatische waarschuwingen die waarschuwen medewerkers van mogelijke schendingen moeten ze blijven proberen om toegang te krijgen tot een beperkte website te plaatsen. Veriato 360 kunt u de tijd beperkingen op zowel computer applicaties en websites instellen, zodat u toegang tot deze gedurende bepaalde tijden van de dag kan toestaan.

Veriato 360 komt een beetje kort in het steungebied, vooral omdat het niet live chat ondersteuning bieden, een functie die we nuttig vinden bij de herziening van andere werknemer monitoring software. Het maakt ook niet veel in de weg van tutorials om u te helpen door het proces van het installeren en uitvoeren van het programma. Echter, Veriato 360 is vrij eenvoudig te installeren en te gebruiken, dus deze support opties zijn niet helemaal nodig. Je kunt krijgen ahold van live ondersteuning met behulp van de telefoonnummers op de website en via e-mail ondersteuning. Veriato 360 heeft ook grote vragen bij de meeste vragen goed beantwoord.

Veriato 360 is de beste werknemer-monitoring software-programma beschikbaar. Het bevat meer tracking tools dan andere soortgelijke programma’s, kunt u controleren in real time en geeft u toegang vanaf elke locatie met elke web-enabled apparaat, want het is in de cloud. De functies kunt u de verleiding te elimineren voor uw medewerkers om inactief door het geven u de tools om websites en applicaties, zoals Solitaire te blokkeren, op bedrijfscomputers zijn. Hoewel het geen live chat ondersteuning beschikbaar hebt, kunt u hulp krijgen door te bellen naar het nummer support beschikbaar op de website van het bedrijf.

controle Functies

Help en ondersteuning

Overzicht