verlengde auto garantie diensten – EasyCare 2017

EasyCare is een uitgebreide auto garantie bedrijf dat meerdere niveaus van landelijke dekking biedt aan klanten. U kunt dekking te krijgen voor maximaal vijf jaar en 120.000 mijl op de top van de fabrieksgarantie van uw voertuig, en de service biedt alle standaard functies die we verwachten te zien in een verlengde garantie. Echter, de eisen van het voertuig zijn de meest restrictieve uit alle auto garantie bedrijven die we beoordeeld.

Overzicht

We waren niet in staat om een ​​citaat van EasyCare te krijgen als gevolg van de strenge beperkingen voertuig. EasyCare heeft alleen betrekking op auto’s die minder dan twee jaar oud en onder 24.000 mijl. Omdat we gebruik gemaakt van een 2012 auto met 39.000 mijl naar citaten van elk bedrijf te krijgen, waren we niet in staat om een ​​uit EasyCare krijgen. Echter, als uw voertuig binnen deze smalle beperkingen valt, is dit een goed bedrijf om te overwegen als het biedt landelijke dekking en vier verschillende soorten plannen – Total Care, verklaarde Care, Primary Care and Power Care.

De Total Care pakket is de meest alomvattend plan, terwijl de vermelde Care pakket biedt iets minder. De Primary Care and Power Care-pakketten zijn de meer standaard plannen die grote delen van het voertuig, zoals de motor en transmissie te dekken.

Enkele van de functies zijn onder meer hulp bij pech en huurauto vergoeding, die standaard functies met alle bedrijven die we beoordeeld zijn. In het geval van uw auto moet worden in de reparatiewerkplaats, zal EasyCare u vergoeden voor zes dagen, op $ 30 per dag, voor een huurauto.

We waren blij om te zien dat deze dienst kunt u kiezen de reparatie locatie en zal de betaling rechtstreeks te behandelen in het geval je auto moet gerepareerd. En als dat zo is, hoeft u alleen een $ 100 aftrekbaar, dat is de industrie standaard te betalen.

U hoeft geen zorgen te maken over forking duizenden dollars upfront om een ​​verlengde auto garantie van EasyCare kopen want het biedt flexibele maandelijkse betaling plannen die kan rekken tot 18 maanden. U kunt ook gebruik maken van een 30-dagen-geld-terug garantie als u niet tevreden bent met de dekking.

Hoewel we een citaat van EasyCare niet kon krijgen als gevolg van de beperkingen op de auto leeftijd en kilometerstand, hadden we geen problemen met het bedrijf customer service. Maar we waren teleurgesteld dat er geen 24/7 support of een live chat support optie. Daarnaast is de website niet vaak een lijst van vragen, die vaak te beantwoorden veelgestelde vragen, zodat u niet contact op te nemen klantenservice.

EasyCare is een uitgebreide auto garantie alleen het overwegen waard als je een nieuwer voertuig met minder dan 24.000 mijl. De dienst biedt langdurige dekking ongeacht waar u in de Verenigde Staten woont, en de klantenservice is geweldig.