suikerspin machines – Mega Breeze 2017

De Gouden Medaille Mega Breeze Cotton Candy Machine is een commercial-grade machine bedoeld voor high-volume gebruik van ervaren professionele verkopers. Dit suikerspin maker biedt een reeks van functies die het gemakkelijker maken voor professionele spinners om efficiënt te maken suikerspin in drukke omgevingen en outdoor-instellingen.

zeven inch floss het hoofd van de machine is gehuisvest in een roestvrij stalen kast voor extra duurzaamheid. kom de suikerspin maker meet 26 inch breed en is gemaakt van aluminium. De schaal wordt ondersteund door een Whirlgrip stabilisator, die een extra ondersteuning en stabilisatie voegt beweging en trillingen te beperken. Dit voorkomt onnodige slijtage en houdt de totale bedrijfskosten lawaai van de machine laag.

Deze machine is een upgrade naar de standaard Breeze Cotton Candy Machine. Op basis van feedback van klanten, Gold Medal introduceerde nieuwe draagbaarheid functies om het apparaat en ontworpen Lock-N-Go handvatten om te helpen het toestel stabiel te houden tijdens het transport. Dit is vooral belangrijk voor leveranciers die vaak hun machine te verplaatsen naar carnavals, beurzen en festivals en willen de vermindering van slijtage dat reizen vaak veroorzaakt.

Het bedrijf vernieuwde ook de machine om een ​​voordeur klapt neer voor een gemakkelijke toegang tot de interne onderdelen van de machine te nemen. Deze extra functie is bedoeld om reiniging, onderhoud en positionering kom beugels voor gebruikers eenvoudiger te maken.

Dit toestel heeft een 1/10 pk motor. Het extra vermogen verhoogt de productie en de warm-up tijd. De machine kan beginnen met het maken floss binnen 30 seconden na het inschakelen van en kan tot vier kegels per minuut bij het gebruik.

Consumenten overweegt dit product moet ten volle beseffen dat is bedoeld voor professionele leveranciers die een hoge capaciteit nodig hebben en die bereid zijn om deze krachtige machine het onderhoud van het nodig heeft. Deze machine is niet bedoeld voor incidenteel gebruik thuis. Hoewel het is uitgerust met een groot aantal knoppen en functies, talrijke wijzerplaten, knoppen en richels de Gold Medal Breeze’s vereisen extra zorg en schoonmaak.

Algemeen, als u op zoek bent naar een professionele suikerspin maker van een betrouwbaar bedrijf, rekening houden met de Gold Medal Mega Breeze Cotton Candy Machine. Het is een duurzaam apparaat dat high-yield suikerspin output en de macht om de eisen van de consistente, commercieel gebruik verwerken levert.