Stomers – NESCO 5-Quart, 2017

De NESCO 5-Quart BPA Gratis Eten Steamer is een kleinere stoomboot met een lager wattage en kleinere capaciteit. Als u op zoek bent naar een kale model en gewoon koken voor één of twee personen, de NESCO is een goede keuze.

Overzicht

We testten vis, kip, groenten en rijst in de NESCO stoomboot en vergeleken de resultaten met de andere top stoomboten op onze line-up. De resultaten van de NESCO waren de zwakste we getest. Gestoomde vis en groenten smaakte gemiddeld, en de kip was goed. De rijst was echter waterig en grauwe wanneer we bereid volgens de aanwijzingen van de boot is.

De NESCO eten stoomboot was eenvoudig te installeren en te beginnen met koken. Er zijn twee lagen van in totaal vijf liter steamer ruimte, en het water reservoir bevat 16 ounces. Dit is veel minder water dan sommige van de andere stoomboten die we hebben getest, en wat koken toepassingen vereisen dat u het reservoir te vullen terwijl je eten wordt dampende. Sommige stoomboten kunt u water toe te voegen zonder onderbreking van het kookproces, maar niet de NESCO. Om het reservoir te vullen, moet u de stoomboot te openen en ontstapelen van de trays. De stoomboot is voorzien van een timer die schakelt het toestel wanneer de tijd verstreken is, en de stoomboot is voorzien van een rijstkom. Er is geen water-level-venster, en je hoeft niet een vertraagde start optie of een speciale warme setting.

Een ander nadeel van deze steamer is dat de buitenkant kreeg heter dan de meeste van de eenheden die we hebben getest. We gebruikten een laser thermometer om de temperatuur te meten, en bereikte meer dan 200 graden Fahrenheit. Onze grootste teleurstelling met deze stoomboot, was echter hoe moeilijk het was om schoon te maken. Hoewel het zegt dat het is vaatwasmachinebestendig, het kostte ons langer om volledig schoon elk van de stukken dan een van de andere stoomboten die we hebben getest. De lagen ook niet instorten en nest goed, dus het zal nemen veel ruimte in uw kasten of pantry.

NESCO geeft u een garantie van een jaar voor hun stoomboten. De NESCO website heeft een gemakkelijke online registratie, en je kunt online te vinden over een dozijn recepten. Klantenservice was responsief via e-mail, en we waren in staat om snel hulp te krijgen via de telefoon tijdens de normale kantooruren. U kunt ook toegang krijgen tot de handleiding op de website van NESCO’s als u uw papieren exemplaar kwijt.

Terwijl de NESCO niet onze favoriet resultaten heeft opgeleverd, een kleine, goedkope stoomboot is de juiste route voor een veel kleinere keukens. Hoewel het mist een aantal van de handige functies van high-end stoomboten, als u op zoek bent naar een goedkope manier om te experimenteren met voedsel stomen, dit toestel is een goede optie.