scheikunde sets – CHEM C500 2017

De CHEM C500 is de vierde in een reeks van de chemie sets geproduceerd door Thames & Kosmos. Elke CHEM chemie kit bouwt voort op de leer van de vorige, en als student beweegt langs, de informatie en de experimenten worden steeds geavanceerder. De CHEM C500 introduceert kinderen om het concept dat er wetenschappelijke principes betrokken bij alle aspecten van het dagelijks leven. Het benadrukt laboratorium procedures, heeft 28 scheikundige experimenten voor kinderen en het is leuk genoeg om je kind geïnteresseerd te houden.

Overzicht

Onder andere dingen, kunt u uw kind te leren over zuren en basen, gebruik van metalen en zouten in experimenten met een kleine batterij, en zelfs pick-up een aantal handige goocheltrucs. Hij of zij kan berichten in onzichtbare inkt schrijven en vloeistoffen Fizz met natriumcarbonaat. Deze chemie set voor kinderen is voorzien van een kleurrijke 50-pagina’s tellende handleiding die duidelijke instructies geeft, evenals informatie over de reden waarom en hoe een experiment blijkt dat de manier waarop het doet.

Het aanbod lade voor de C500 is een beetje mager, die slechts een paar items. Echter, de apparatuur in deze kit is herbruikbaar, in tegenstelling tot sommige van de gespecialiseerde items in andere beginner scheikunde sets. Naast chemicaliën, de C500 bevat alleen elementaire meet- en mengapparatuur, een paar van veiligheidsbril en een 9V batterij connector. De C500 bevat zes verschillende chemicaliën, waarvan elk wordt gebruikt in meerdere experimenten. Dit science kit bevat alle chemische stoffen die u nodig hebt om de experimenten te voltooien, maar je moet je eigen 9V batterij voorzien voor de experimenten op elektriciteit en elektromagnetisme.

handleiding van de CHEM C500 schetst procedures en verklaringen voor alle experimenten. Terwijl de experimenten zijn eenvoudig genoeg voor kinderen vanaf 8 jaar om zelfstandig uit te voeren, moet u ervoor zorgen dat uw kind leest de handleiding zorgvuldig voor en tijdens experimenten. Het doen van de experimenten en kijken naar de resultaten biedt entertainment en een aantal onderwijs, maar de uitleg in de handleiding zijn de sleutel tot het krijgen van de meeste uit deze chemie te stellen voor kinderen.

Terwijl de CHEM C500 biedt niet de uitgebreide lijn van experimenten die in meer geavanceerde scheikunde sets, het is een goede keuze voor een jongere die wetenschap houdt, maar heeft nog nooit wetenschappelijke experimenten thuis gedaan vóór. Uw kind kan genieten en leren van de experimenten, en je kan zijn of haar niveau van belang acht te nemen om te zien of het de moeite waard om de vooruitgang naar meer gecompliceerde huis scheikunde sets zou zijn.