mobiele telefoons – Motorola Photon

De Motorola Photon is een van de beste touch screen telefoons die u op de markt te vinden. Het heeft een hoog-megapixel camera. Het heeft ook een kickstand, zodat u kunt overeind en genieten van uw favoriete films of video chat zonder dat u uw telefoon vast te houden. Het is een van de beste in de wereld, omdat het touch screen display gemakkelijk gelijke tred houdt met uw vinger, het heeft grote resolutie, de telefoon draait op de 4G-netwerk en heeft een dual-core processor met het Android 2.3 besturingssysteem.

Ontwerp

Deze touch screen telefoon is eigenlijk een langwerpige achthoek. De Motorola Photon is 5 x 2,63 x 0,48 inches. De grootte van het scherm, diagonaal gemeten, is 4,3 inch. De foto en het volume knoppen aan de rechterkant van de telefoon, en de USB- en HDMI-poorten zijn aan de linkerkant. De power-knop en koptelefoonaansluiting op de top van de telefoon. Zoals we hierboven vermeld, de Motorola Photon heeft een kickstand op de rug, die je zal toestaan ​​om dit touch screen telefoon bijna overal positie die comfortabel is voor jou. Deze touch screen telefoon weegt 5,6 ounces, dat is een beetje zwaarder dan de meeste van zijn concurrenten, maar niet veel.

U kunt uw Motorola Photon telefoon mee te nemen als je internationaal te reizen, want het komt met zoveel antenne opties: WiMAX 2500, CDMA 800/1900, WCDMA 850/1900/2100 en GSM 850/900/1800/1900. Echter, moet u wellicht roamingtarieven buiten de Verenigde Staten, dus zorg ervoor om te controleren met uw provider voor het verlaten van het land.

De schermresolutie 960 x 540 is een kwart van de grootte van een high definition scherm. De beeldverhouding van 16: 9. U kunt de Motorola Photon bekijken in portret of landschap modus. U kunt zelfs bekijken landscape-modus, hetzij op rechts van de telefoon of linkerzijde.

We waren onder de indruk van hoe goed dit touch screen telefoon gelijke tred houdt met uw vinger bij het gebruik van de applicaties. We snel toegangscodes en maakte snelle vingerbewegingen met behulp van verschillende apps en games, maar we ondervonden geen van de slow-downs enkele touch screen telefoons last van.

De Motorola Photon heeft ongeveer 10 uur gesprekstijd, dat is ongeveer gemiddeld voor touchscreens telefoons op de markt. Het heeft ook ongeveer 199 uur standby-tijd. Echter, als u van plan bent om veel tijd door te brengen met behulp van uw telefoon voor het spelen van games, sms’en, surfen op het web of het luisteren naar muziek, raden wij u aan een oplader bij je te dragen.

Batterijduur

Deze touch screen telefoon beschikt over een 1 GHz dual-core processor en 16GB geheugen aan boord. Dit zal u toelaten om meerdere applicaties tegelijk draaien zonder het gevoel een flinke vertraging. Voor degenen die meer geheugen nodig zijn om extra foto’s, muziek of andere bestanden te houden, kunt u tot aankoop van een 32 GB SD-kaart en zet deze in de SD-sleuf. Met dit veel geheugen zul je geen zorgen te maken over niet genoeg ruimte om die grote video’s van je vrienden plezier te houden.

We zijn ook blij dat deze telefoon draait op een 4G-netwerk. Terwijl de meeste gebieden hebben toegang tot het 4G-netwerk, verifiëren met uw service provider dat het beschikbaar is in uw omgeving. Echter, als je een gebied dat niet is bijgewerkt naar 4G te vinden, dit touch screen telefoon zal draaien nog steeds goed op het 3G-netwerk ook. U kunt een beetje meer vertraging merken, maar je zult nog steeds de informatie die u nodig hebt.

Deze touch screen telefoon biedt een aantal van de beste eigenschappen die we vandaag hebben gezien op de markt. De Motorola Photon is voorzien van Wi-Fi, zodat u de telefoon kunt aansluiten op een open netwerk binnen bereik. Dit is een geweldige functie te hebben als je niet onbeperkt gebruik van internet met uw provider hebben. En verbinding maken met een ander netwerk in het algemeen kunt u surfen op het web met een hogere snelheid dan alleen het gebruik van mobiel internet.

We hebben echt willen dat de Motorola Photon wordt geleverd met een ingebouwde GPS, zodat je niet meer tijd te besteden rijden rond op zoek naar het juiste adres. U kunt zelfs gooi uw oude GPS-apparaat voor het opruimen van uw dashboard en geef jezelf meer voorruit ruimte. U kunt ook de GPS om audio en horen de turn-by-turn aanwijzingen, zonder ooit te hebben om je ogen op de weg.

Deze touch screen telefoon heeft ook Bluetooth-technologie ingebouwd. Hiermee kunt u uw telefoon koppelen met een ander Bluetooth-apparaat en informatie te delen. De meest populaire gebruik van deze technologie is de Bluetooth hoofdtelefoon. Het verbindt met uw telefoon zonder kabels zodat u op uw telefoon handsfree te praten. U kunt echter ook gebruik maken van deze technologie om bestanden zoals foto’s, video’s en muziek tussen verschillende mobiele telefoons en opslagapparaten.

De Motorola Photon touch screen telefoon wordt geleverd met een 8MP digitale camera aan de achterkant van het toestel. Deze camera heeft ook een dubbele LED-flitser voor het vastleggen van die slecht verlichte momenten. Dit achter de camera wordt geleverd met automatische scherpstelling om ervoor te zorgen dat uw foto’s zijn altijd fris en schoon uit. Bovendien, dit touchscreen telefoon heeft ook een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde van het apparaat. Dit is geweldig voor het nemen van foto’s van u en uw vrienden. Echter, de front-facing camera geen auto-focus of een flits, hoewel we onder de indruk van hoe mooi de foto’s bleek nog steeds.

systeemspecificaties

De Motorola Photon touch screen telefoon wordt geleverd met een ingebouwde mediaspeler waarmee u uw favoriete MP3’s af te spelen. We vonden ook dat het komt met een ingebouwde FM-radio. De radio is digitaal en stelt u in staat te scannen via de stations en presets te creëren, zodat je niet hoeft te jagen voor uw favoriete songs te houden door een bos van statische. Houd er rekening mee dat, om voor de radio te werken moet u de stekker in een koptelefoon, die zal fungeren als de antenne van het toestel.

Deze touch screen telefoon is ook voorgeladen met verschillende social media apps die u zal toestaan ​​om gelijke tred te houden met wat je vrienden en familie aan het doen zijn. Het wordt geleverd met Facebook en Twitter apps vooraf geladen, zodat u de foto’s en de status update-instellingen onmiddellijk te delen. Het is ook voorgeladen met YouTube, dat zal u toelaten om video’s te nemen en te delen met je vrienden, zonder aan te sluiten op de telefoon en ze uploaden naar de website.

Kenmerken

De Motorola Photon touch screen mobiele telefoon is een uitstekende telefoon voor degenen die op zoek zijn naar iets dat zal hen in staat stellen om te bellen, naar muziek luisteren en bij te houden met sociale media. Het wordt geleverd met een 8MP camera aan de achterkant die ook auto-focus, prachtige foto’s zorgen voor elke keer dat je het gebruikt. Nadat u hebt het nemen van de perfecte foto van je vrienden op het strand kunt u deze uploaden naar Facebook met behulp van de ingebouwde Facebook app.

Terwijl de levensduur van de batterij is niet extreem hoog met deze touch screen telefoon, zult u in staat om ongeveer 10 uur spreektijd uit te halen. Als u van plan bent om deze telefoon te gebruiken om games te spelen, naar muziek luisteren of surfen op het web dan raden wij u voeren rond een oplader om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden.

Overzicht