mobiele telefoons – LG Neon II

Smartphones lijken om alles te doen. U kunt surfen op het internet, hebben hands-free gesprekken en muziek direct vanaf uw mobiele apparaat. De enige nadelen aan deze geavanceerde gadgets zijn de zware prijskaartjes die komen met hen. Voor alle functies, maar een veel kleiner prijskaartje, kunt u de aanschaf van een budget mobiele telefoon, zoals de LG Neon II, dat geeft je het gevoel alsof je met behulp van een fancy mobiele apparaat. De LG Neon II is een van de beste in de wereld vanwege zijn sociale netwerkmogelijkheden, prachtige touchscreen en 2.0MP (megapixel) camera.

Ontwerp

Bij het ophalen van dit budget mobiele telefoon, een van de eerste dingen die je zal opvallen is het grote touchscreen aan de voorkant van het apparaat. Het scherm van 2,4 inch is voorzien van 240 x 320 pixels resolutie, die heldere kleuren en heldere beelden zorgt. We vonden het touchscreen te reageren met weinig vertraging zijn. Het touchscreen biedt een virtueel toetsenbord dat is gemakkelijk te bereiken met het type; de knoppen zijn groot genoeg dat je niet zal raken de verkeerde toetsen op ongeval.

Onder het grote touchscreen zijn er vijf knoppen waarmee u de interface van het toestel te navigeren. Wij willen de toevoeging van de fysieke knoppen, en met name voor eenieder die houdt niet alleen met behulp van de touchscreen mogelijkheden, deze controles geven de telefoon een beetje meer veelzijdigheid. Afgezien van het virtuele toetsenbord, een volledige fysieke QWERTY-toetsenbord dia’s uit achter het apparaat. We hielden van de mogelijkheid van een fysiek toetsenbord, hoewel we vonden het virtuele toetsenbord eenvoudig te gebruiken. De fysieke knoppen zijn groot dus zelfs die met grotere handen moeten kunnen gemakkelijk en nauwkeurig typen op dit toetsenbord. De toetsen zijn ook verlicht maken te typen in donkere instellingen veel gemakkelijker.

Het uitschuifbare toetsenbord biedt de LG Neon II een beetje extra gewicht en volume. Dit budget mobiele telefoon is 0,6 inch dik en weegt 4 ounces. Het is zeker niet de meest compacte apparaat op de markt, maar het is nog klein genoeg om mooi passen in de meeste zakken. De LG Neon II biedt 80MB intern geheugen opslag, samen met 16 GB uitbreidbaar geheugen. Er is voldoende geheugen die op dit apparaat om ervoor te zorgen alle contacten, muziek, foto’s en zelfs een aantal video’s kunnen worden opgeslagen op deze begroting mobiele telefoon.

We waren blij met de belfuncties die op de LG Neon II budget mobiele telefoon. Deze mobiele telefoon biedt alle elementaire belfuncties zoals nummerweergave, wisselgesprek en conference calling. We waren onder de indruk van de telefoonlijst op dit apparaat kan tot 1000 contacten. Deze grote hoeveelheid opslagruimte die voorkomt dat het gedoe van het gaan door de lijst met contactpersonen en het verwijderen van de huidige contacten om ruimte te maken voor anderen. Het apparaat beschikt over een luidspreker die we vonden vooral produceert helder geluid; hoewel soms was het een beetje wazig.

De mogelijkheid om dial stem was een van onze favoriete belfuncties aangeboden op deze begroting mobiele telefoon. Voice dialing kunt u een nummer of naam hardop te zeggen en de telefoon zal kiezen voor je. De LG Neon II juist gekozen het grootste deel van de tijd met een paar uitzonderingen.

call Features

Dit budget mobiele telefoon biedt vier uur gesprekstijd op een enkele batterijlading. Spreektijd wordt gebruikt als een van de schermen actief zijn. Vier uur geeft je voldoende tijd gedurende de dag om te surfen op het internet, SMS-berichten versturen, vast te leggen foto’s, video’s bekijken en naar muziek luisteren. Als je luistert naar muziek op een frequente basis, kan vier uur lijken te snel gaan, maar als je het apparaat op te laden op een dagelijkse basis, moet je geen problemen met deze hoeveelheid spreektijd hebben.

Een adequate hoeveelheid stand-by levensduur van de batterij is beschikbaar op de LG Neon II. Stand-by levensduur van de batterij is de batterij die riool als de telefoon is ingeschakeld, maar niet wordt gebruikt. Dit budget mobiele telefoon biedt tot 264 uur standby-tijd. Als u uw apparaat niet constant hoeft te gebruiken voor multimedia-functies, zal deze telefoon dagen duren op een enkele batterijlading.

De LG Neon II echt schittert met zijn uitgebreide selectie van multimedia functies. De camera is een opvallende eigenschap met 2MP (megapixel) resolutie, 2x zoom-mogelijkheden en de mogelijkheid om live video vast te leggen. We waren onder de indruk van de beelden die op deze compacte gadget, omdat ze had fatsoenlijk kleuren en waren fris en scherp. Deze mobiele telefoon wordt geleverd met een muziekspeler die we vonden leuk en eenvoudig te gebruiken. We waren in staat om onze eigen playlists maken en beheren van onze muziekcollectie. Je moet geen problemen navigeren door het hele muziekspeler te hebben en had geen problemen met het vinden van bepaalde artiesten en songs. De speler beschikt ook over MusicID, waarin u de informatie over het nummer momenteel wordt afgespeeld geeft.

Een paar extra functies die sparren deze mobiele telefoon zijn de 3G-mogelijkheden en USB-connectiviteit. Deze mobiele telefoon heeft ook Bluetooth-connectiviteit die het mogelijk maakt om telefoongesprekken hands-free te hebben. Als je rijdt een stuk, Bluetooth is een absolute must-have.

De LG Neon II biedt alle basisinstrumenten om uw leven een beetje makkelijker te maken. Je krijgt een kalender, wekker, rekenmachine en sms. Deze tools zijn ontworpen om uw productiviteit te verhogen en maak je efficiƫnter in uw hele dag.

De LG Neon II is een budget mobiele telefoon die gebruikers een ruime keuze aan mogelijkheden geeft. Het voelt niet als een budget mobiele telefoon met alle inbegrepen functies, maar het prijskaartje vertelt u anders. De 2 megapixel camera, eenvoudig te gebruiken muziekspeler en responsieve touchscreen zijn slechts enkele multimedia functies die deze mobiele telefoon te verbeteren.

Extra functies

Overzicht