mobiele telefoons – Droid Incredible

De Droid Incredible muziek mobiele telefoon is snel. Met een 1Ghz Snapdragon processor en het besturingssysteem Android 2.2, ontvangt u snelheden en functies die gewoon zijn, nou ja, ongelooflijk. Afgezien van een paar belangrijke nadelen, waaronder een extreem lage batterijlevensduur, wordt deze muziek mobiele telefoon die is ontworpen om u te hoge prestaties voor al uw entertainment behoeften te geven.

Ontwerp

De Droid Incredible is een middelgrote telefoon die is vrij licht van gewicht. Het uiterlijk van het apparaat is zeer strak en knap. U gebruikt de 3,7-inch touchscreen display met een virtueel toetsenbord om te navigeren over de hele telefoon. De responsieve touchscreen maakt het gemakkelijk door de webpagina’s te bladeren, foto’s of video’s opnemen. De mobiele telefoon gaat bestaan ​​uit vier kleine knoppen: home, menu, terug en zoeken, zich onder het scherm.

Het grootste nadeel van deze Droid is de lage levensduur van de batterij. Een miezerig vier uur gebruikstijd is op een enkele batterijlading. Dit staat niet voor veel tijd om te luisteren naar muziek, surfen op het internet, films kijken of spelen met gedownloade applicaties. De levensduur van de batterij is leeg wanneer displays van de telefoon actief zijn. Dit betekent dat als u veel tijd doorbrengen op uw telefoon het spelen van games, surfen op het internet, het creëren van playlists, enz., Dit is niet het mobiele apparaat voor u.

Er zijn 8 GB intern geheugen beschikbaar is op de Droid Incredible. Dit is een voldoende hoeveelheid voor de meeste gebruikers en is voldoende ruimte om muziek, video en contacten opslaan verschaffen. Maar het ondersteunt ook een optionele 32 GB microSD-kaart. U zult nooit zorgen te maken over hoeveel geheugen je niet meer hebben verlaten.

Deze muziek mobiele telefoon maakt het beheren en het maken van afspeellijsten gemakkelijk. We vonden de Droid muziekspeler goed georganiseerd en eenvoudig te navigeren, zelfs als je niet bekend bent met het Android OS. De muziekspeler maakt het mogelijk voor u om muziek van je computer naar je telefoon te synchroniseren, zodat u uw muziekcollectie nog meer uit te breiden. Dit maakt het mogelijk voor u om al uw muziek mee te nemen en hebben direct afspelen op een oogwenk.

De hardware die op de Droid Incredible versterkt de muziek ervaring op dit apparaat. De Droid Incredible is voorzien van een 3,5 mm audio jack en het apparaat is FM-radio staat. Echter, slechts met een bedrade headset zul je in staat op te halen elke radiosignalen, die apart wordt verkocht. Ook deze muziek mobiele telefoon ondersteunt verschillende audioformaten, waaronder MP3, WMA, AAC, AAC + en nog veel meer.

Levensduur batterij / Memory

Je kunt niet een solide Droid telefoon zonder een solide camera om mee te gaan met haar. De Droid Incredible is voorzien van een 8,0 Megapixel (megapixel) camera met autofocus en flitser. Het heeft ook video-mogelijkheden en kan HD 720p-video op te nemen. Wij wensen het apparaat zou full HD 1080p video op te nemen, maar 720p biedt fatsoenlijke video, vooral als de opnamen worden gebruikt voor social networking sites.

Dit mobiele apparaat beschikt over een aantal kleinere functies die een grote impact op de telefoon te maken, zoals de mogelijkheid om een ​​3G mobiele hotspot zijn. Dit betekent dat het mogelijk is voor extra apparaten aan de telefoon internet connectiviteit en toegang tot het internet zelf. Google Maps, Google Calendar en Gmail zijn opgenomen op de telefoon. Ook, spraak naar tekst, een luidspreker, GPS en gesproken commando’s zijn allemaal te vinden op deze muziek mobiele telefoon.

Hoewel de Droid Incredible heeft extreem lage levensduur van de batterij, deze muziek mobiele telefoon biedt een aanzienlijke hoeveelheid geheugen, een eenvoudig te gebruiken muziekspeler en een uitstekende camera. Het biedt een uitgebreide selectie van functies om het echt ongelooflijk te maken.

Music Features

Extra functies

Overzicht