luchtontvochtigers – Danby DDR50B3WP 2017

Afgezien van het ongemak van icky, kleverige lucht, overmatig veel vocht in uw huis kan slecht voor uw gordijnen, beddengoed, tapijt, kleding en nog veel meer. Erger nog, het kan gezondheidsrisico’s voor u en de gezondheid van uw dierbaren ‘opleveren als gevolg van de mogelijke ontwikkeling van schimmels, bacteriën en virussen. Met dat in het achterhoofd, kan een solide en van goede kwaliteit luchtontvochtigers het antwoord zijn als je leeft in een vochtig klimaat en willen een gezonder en mooier huis.

Overzicht

De Danby DDR50B3WP dehumidifier kan gewoon het antwoord dat je zoekt zijn. Het haalt 50 pinten van water uit de lucht over een periode van 24 uur. Wat meer is, kan het aan het ontvochtigen een oppervlakte van 3.000 vierkante voet, dat is de op een na grootste vierkante meters van alle producten die wij beoordeeld.

De twee-fan Danby ontvochtiger werkt ook rustig op 50 decibel, het laagste niveau van de decibel luchtontvochtigers we beoordeeld. Dit decibel niveau is gelijk aan het geluid van de gemiddelde koelkast wanneer deze werkt. Dit apparaat kan goed werken als een kelder ontvochtiger of een die u in een garage, opslagruimte of werkplaats gebruiken omdat het kan omgaan met temperaturen tot 41 graden Fahrenheit.

Het is ook een eenvoudig te gebruiken luchtontvochtiger met tal van automatische functies. U kunt aanpassen aan verschillende vochtigheidsgraad te behandelen, en de automatische herstart houdt het apparaat werkt aan strak controle vochtigheidsgraad in uw huis. Je krijgt een auto shut-off functie die deze ontvochtiger stopt uit operationele als de ruimte het gewenste luchtvochtigheid niveau bereikt.

Omdat het wordt geleverd met een automatische ontdooiing functie, dat betekent dat u de Danby DDR50B3WP in koele gebieden te gebruiken en deze functie wordt ingeschakeld als er ijs begint te bouwen op spoelen van de machine.

De ontvochtiger presenteert ook een full-emmer alert, zodat je weet wanneer te legen, een digitaal display voor de verschillende controles, en een uitneembaar luchtfilter die u kunt gemakkelijk schoon hetzij door het opzuigen van opgehoopte vuil of voorzichtig te wassen met water en zeep.

Helaas heb je geen zichtbare water-level window te krijgen op dit apparaat, noch komt het met zijn eigen drain pomp. U kunt echter het water vrijgeven door middel van een continue drainage aanpak door het aanbrengen van een slang aan de achterkant van deze ontvochtiger, die het mogelijk maakt water te worden vrijgelaten in een nabijgelegen afvoerputje.

Danby en biedt een ruim twee jaar garantie op onderdelen en arbeid, maar je hoeft geen speciale dekking te krijgen voor het gesloten systeem.

Net als de meeste ontvochtigers, dit is een dikke machine, met een gewicht van 42,5 pond. Het staat 24,3 duim hoog, is 16,1 inch breed en heeft een diepte van 11,8 inch. Toch is het draagbaar, omdat het wordt geleverd met zwenkwielen waarmee je van de ene kamer naar de volgende te bewegen. In het grote gebied waarin het reguleert de vochtigheid, de Danby luchtbevochtiger is zeer energie-efficiënt, omdat het werkt met 515 watt aan elektriciteit. Dat is het laagste elektrische gebruik van een van de producten die we beoordeeld, en het zal betekenen een lagere energierekening voor u.

Deze energie efficiënte en economische ontvochtiger is eenvoudig te gebruiken daar hier vele automatische functies en mogelijkheden. Daarnaast zal uw elektrische wissels kleiner dan die gegenereerd door andere luchtontvochtigers zijn. U kunt het programma van de Danby DDR50B3WP en dan gewoon ontspannen, wetende dat het de nodige werk zal doen om lage vochtigheidsgraad in uw huis te behouden.