Facebook-fanpagina creatie gereedschappen – SplashLab Social

SplashLab Social De doe-het-zelf Facebook fan pagina geeft een aantal Facebook-lay-outs met een variabele kolombreedten en imago plaatsingen. Echter, de Business-pakket geen enkele widgets waarmee u embed videos, blog rollen of een Twitter-feed. Het maakt kunt u hyperlinks toevoegen aan uw tabbladen, echter, en we willen dat het uitgeefproces in de Facebook-applicatie is een soepel verlopend proces.

Kenmerken

SplashLab Sociale biedt een WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt) ontwerp interface. De interface kunt u eenvoudig tabbladen die al live op uw Facebook-pagina zijn gegaan bewerken en verwijderen. Het geeft je ook een lange lijst van tab-naam opties die de meeste van uw behoeften past. Als je niet van de mogelijkheden het biedt, kunt u een tabblad naam nog veranderen met behulp van de beheertools binnen uw Facebook-pagina.

SplashLab Sociale biedt wel enkele clipart opties voor de voettekst van het tabblad. Voor het grootste deel, maar u moet komen met uw eigen beelden, en die beelden moeten voldoen aan verschillende gespecificeerde afmetingen voor elke afbeelding in een sjabloon. Als gevolg daarvan moet je Photoshop weten om uw foto’s te veranderen om de vereiste afmetingen.

SplashLab Sociale beschikt niet over een foto-viewer widget die je kunt toevoegen aan uw tab, maar het laat je een collage van verschillende foto’s toe te voegen. De template kozen we voor onze evaluatie opgenomen plekken voor acht verschillende beelden. Bij het uploaden van deze beelden, we wilden dat ze dezelfde verhouding hebben, dus we moesten ervoor zorgen dat ze hadden dezelfde pixelafmetingen als we ze bijgesneden in Photoshop.

SplashLab Sociale biedt een verscheidenheid aan Facebook sjablonen met verschillende kolombreedten en imago plaatsingen. Dit betekent echter niet bieden veel van de widgets die haar concurrenten, waaronder de mogelijkheid om feeds van YouTube of Twitter, een RSS-feed van je blog, een contactformulier, map of achtergrondmuziek toevoegen.

We vonden SplashLab Sociale dienst eenvoudig te gebruiken zijn. Hiermee kunt u publiceren op uw Facebook-pagina, zonder gedoe, en het laat u uw gepubliceerde tabs te bewerken of te verwijderen binnen de interface. Het vereist geen kennis van programmeren, maar kennis van Photoshop of een andere grafische toepassing waarmee u pixels gebruikt is van essentieel belang.

templates

We vonden SplashLab Sociale dienst eenvoudig te gebruiken zijn. Hiermee kunt u publiceren op uw Facebook-pagina, zonder gedoe, en het laat u uw gepubliceerde tabs te bewerken of te verwijderen binnen de interface. Het vereist geen kennis van programmeren, maar kennis van Photoshop of een andere grafische toepassing waarmee u pixels gebruikt is van essentieel belang.

SplashLab Social is een grote doe-het-zelf Facebook fan pagina creatie dienst als u het creĆ«ren van een tab voor een individuele zaak of een eenvoudige tab voor uw bedrijf. Zij voorziet niet in een van de e-commerce en online marketing tools die veel van zijn concurrenten aan te bieden. Daarnaast moet u Photoshop weten om uw foto’s bijsnijden tot de gewenste variabele afmetingen. Echter, we willen dat dit dienst uitgeefproces is eenvoudig en waarmee u gepubliceerd tabbladen bewerken en verwijderen binnen de dienst webinterface.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht