externe accu – TYLT Energi 12K 2017

Noot van de redactie: De 12K versie van dit product is niet langer beschikbaar. Het heeft de meeste van dezelfde functies. We zullen evalueren, rang en bekijk de 10K versie van dit product wanneer we volgende update van de External Battery Pack beoordelingen.

Overzicht

Hoewel het niet de beste externe accu we beoordeeld, de Tylt Energi 12K heeft genoeg kracht om de meeste van uw mobiele apparaten volledig op te laden. Het is juiced met een lithium-ion batterij met een capaciteit van 12.000 mAh heeft, hoewel het niet ondersteunt pass-through opladen. Met het pakket ontvangt u een micro-USB-oplaadkabel, de Energi mobiele telefoon accu, een handleiding en een jaar garantie.

Deze USB-accu is ontworpen voor als je onderweg bent. Hij weegt slechts 263 gram, dat is opmerkelijk voor een batterij met zo’n grote capaciteit, en het is perfect voor te glijden in je rugzak, koffer of tas. Voordat u de draagbare externe batterij kunt gebruiken, hoewel, je moet volledig opladen. U kunt verwachten dat de Energi 12K in rekening te brengen voor ongeveer negen uur voordat het zijn capaciteit bereikt.

Als u de Energi 12K helemaal niet te gebruiken voor een tijdje, kan de mobiele batterij zijn lading te houden voor een lange tijd. Zodra het apparaat wordt opgeladen, kunt u beginnen met het opladen van uw mobiele apparaten. Het is compatibel met alle USB en micro-USB-apparaten. Als je de juiste kabel kun je zowat elk mobiel apparaat met de Energi 12K laden.

Onze enige echte klachten met de Energi 12K zijn dat het niet ondersteunt pass-through opladen en het apparaat is gemaakt van plastic. De bouwkwaliteit is goed, maar we liever steviger materiaal te zien. Tylt omvat een jaar garantie op de Energi, zodat u geen zorgen te maken over de fabriek gebreken.

Je kunt verwachten dat uw apparaten op te laden op volle snelheid, zelfs wanneer alle drie havens in gebruik zijn. Er zijn twee 1-amp poorten en een 2,1-amp poort. De Energi 12K ondersteunt een indrukwekkende maximale stroomsterkte van 4,2. Dit betekent dat zelfs drie apparaten aangesloten, ze lading op normale snelheden.

Met 12.000 mAh, de Tylt Energi 12K heeft genoeg sap uw smartphone gaat voor dagen, en zelfs voor de meeste tablets een volledige lading te geven aan te houden – niet slecht voor een externe back-up batterij van de grootte en het gewicht. De Energi 12K is een goede externe batterij pack, maar het mist een aantal van de functies en draagbaarheid die u ziet in de hogere-ranked producten. Het is niet de beste mobiele telefoon accu, maar het is nog steeds vrij goed.