equity crowdfunding – Localstake 2017

Localstake is een equity crowdfunding programma dat lokale bedrijven richt en heeft een sterke focus op het helpen van die bedrijven door elke stap van het proces. De kosten zijn hoger dan de meeste, maar het biedt een grote mate van persoonlijke service om u te helpen bij het maken van uw campagne een succes op lange termijn.

Dit kleine zakelijke crowdfunding site neemt een iets andere aanpak van de fondsenwerving campagnes. Voordat u de actieve fondsenwerving fase in te gaan, u minstens een 30-daagse campagne voeren om rente, waarbij je werkt met een Localstake adviseur om krediet controles uit te voeren en het verzamelen van financiële en zakelijke geschiedenis van uw bedrijf te genereren. Als u na die campagne is er voldoende belangstelling van beleggers, wordt deze omgezet in actieve fondsenwerving voor 60 tot 90 dagen. Localstake start het proces door u te helpen de deal te sluiten met de investeerders die al interesse getoond, en vervolgens de toegang tot bredere populatie van de beleggers op Localstake en elders.

Localstake kosten $ 199 per maand u verzamelt interesse van beleggers, dan $ 499 per maand tijdens de inzamelingsactie. Bovendien duurt het een vergoeding van 8% succes en een 1% administratiekosten voor alle fondsen verdeeld. Deze kosten zijn hoger dan de meeste, maar Localstake biedt persoonlijke service, waaronder een speciale adviseur voor de duur van uw bedrijf crowdfunding inspanningen. Het helpt u bij het ontwikkelen van uw plaats, inschrijvingsdocumenten, wettelijke bekendmakingen en aanvragen voor erkenning op grond van de SEC wet die het best van toepassing is op uw bedrijf en campagne .; Als je met succes de middelen die u nodig hebt te verhogen, het biedt u de middelen voor het ontvangen van het geld en voor de uiteindelijke uitbetaling aan beleggers. Het biedt ook een platform voor u om elk kwartaal updates aan uw investeerders met betrekking tot de operationele en financiële prestaties van uw bedrijf, evenals nodig fiscale documentatie te sturen.

Localstake het eigen vermogen van crowdfunding platform verbindt u met duizenden geaccrediteerde beleggers. Iedereen kan een campagne te starten om rente te genereren, maar alleen degenen die interesse Garner kan blijven. Verder, het is voor alleen gezonde bedrijven; het keurt kleine bedrijven op zoek naar crowdfund om een ​​schuld te dekken, en het bedrijf goedkeurt zelden diegenen die fondsen voor onderzoek en ontwikkeling.

Integendeel, de beste lokale bedrijven zijn die met consumentenproducten of lokale diensten, met name food-gerelateerde, die op zoek zijn naar middelen om apparatuur aan te schaffen, te bouwen inventaris, het ontwikkelen van marketing of het verwerven van nieuw talent. Andere bedrijven die niet goed lukt op deze site zijn onroerend goed, gezondheidszorg en commoditized dienstverleners zoals schoonheidssalons of wasserettes.