enterprise content management systeem – OnBase 2017

Gemakkelijk beheren van al uw business ‘documenten met Hyland OnBase. Dit enterprise content management software is een van de beste in de wereld. Deze oplossing biedt een scala aan tools voor het bijhouden van de gegevens van uw bedrijf, zoals full-text search mogelijkheden, versie controle en audit trails te houden. Het biedt ook metadata opties en de mogelijkheid om machtigingen in te stellen, zodat alleen bepaalde individuen kunnen openen en wijzigingen in specifieke documenten te maken.

Management & Collaboration

OnBase biedt een verscheidenheid aan functies waarmee uw bedrijf gemakkelijker zijn bestanden te beheren. Hyland biedt een uitstekende zoekfunctie die full-text search mogelijkheden omvatten, waardoor het gemakkelijk om uw bestanden te vinden en ook het elimineren van de noodzaak om door middel van talloze mappen. U kunt ook zoeken naar uw bestanden met behulp van metadata van de documenten ‘. OnBase rechtstreeks geïntegreerd met Microsoft Office, zodat u meer gemakkelijk bekijken, bewerken en opslaan van de honderden bestanden uw onderneming maakt op een dagelijkse basis.

Document imaging is een andere opvallende eigenschap die bij deze onderneming CMS. OnBase zal elk bestandstype vastleggen en vervolgens automatisch classificeren. In een korte periode van tijd, kunt u al uw belangrijke papieren georganiseerd en in één gebied. Bovendien, mobiele toegang is beschikbaar voor uw bestanden, zodat u ze kunt bekijken, terwijl je onderweg bent.

Overall, OnBase vrij eenvoudig te gebruiken, maar het heeft wel een leercurve. Er zijn veel verschillende elementen van de software, die kan het verwarrend en overweldigend om te gebruiken, tenzij u bekend bent met enterprise CMS en de mogelijkheden ervan zijn.

Deze digitale document biedt alle benodigde tools die u nodig hebt om te bekijken, bewerken en delen van uw bestanden. U kunt bestaande documenten te openen en de gewenste wijzigingen te maken. Versie controle krijgt u toegang tot de meest recente versie van een document. Dit elimineert oude en verouderde informatie wordt verspreid rond uw bedrijf en voorkomt dat medewerkers uit het verspillen van tijd door het maken van onnodige wijzigingen in oude documenten. Met deze functie kunt u ook toegang tot alle eerdere versies van een document.

OnBase voldoet aan onze volledige verwachtingen als het gaat om veiligheid. Dit enterprise content management software biedt toestemming opties, die managers en andere hogere managers de mogelijkheid om te kiezen wie wel of geen toegang tot bepaalde documenten geeft. Deze oplossing biedt ook een sterke auditing-mogelijkheden. Hiermee kunt u alle activiteiten te bekijken voor alle documenten. Dit is essentieel als je werkt met een groot aantal documenten, omdat het laat je weten precies wie de documenten heeft gezien en eventuele wijzigingen of wijzigingen zijn aangebracht.

Document Tools & Integratie

Bij vragen of problemen rijzen wanneer u met Hyland OnBase, Hyland biedt verschillende opties voor het bereiken van een vertegenwoordiger. E-mail en telefonische ondersteuning zijn beschikbaar. Bovendien, live chat support is beschikbaar via de website van Hyland. Dit is een van de weinige enterprise content management oplossingen dat een dergelijke onmiddellijke online hulp biedt.

We konden geen vragen over Hyland OnBase, die we waren teleurgesteld om te zien. Echter, het bedrijf biedt wel een kleine hoeveelheid extra online bronnen, waaronder een Hyland gemeenschap en een trainingsgebied om je te helpen als je start met het gebruik van dit document oplossing.

Hyland OnBase is een uitstekende optie voor een enterprise content management systeem. Het biedt een verscheidenheid aan management tools dat document imaging, versiebeheer en full-text search mogelijkheden omvatten. Het heeft wel een beetje een leercurve en kan overweldigend zijn op het eerste. Echter, Hyland OnBase doet uitstekend werk van het elimineren van de stapels papier om uw bedrijf en het houden van al uw bedrijf meest persoonlijke en vertrouwelijke gegevens veilig.

Beveiliging & Compliance

Help en ondersteuning

Overzicht