EMR – Cerner 2017

De Cerner Ambulante EMD-systeem biedt kleine tot grote ambulante praktijken belangrijke functies en tools die ze nodig hebben om de nationale normen te voldoen en hun dagelijkse workflow te verbeteren. Deze elektronische medische dossiers systeem bevat een gedetailleerde planning dashboard waar u en uw medewerkers snel informatie over een geplande afspraak, zoals die wordt gecontroleerd en de rede van de patiënt voor de afspraak kunt bekijken. U kunt dan direct springen in grafiek van de patiënt uit het dashboard .; Patiënten hebben toegang tot een patiënt portal aan een lab of testresultaten, verzoek afspraken te bekijken, of om u en uw medewerkers een veilige bericht. U heeft toegang tot de patiënt middelen onderwijs via het EPD die u tijdens een bezoek van de patiënt kunt afdrukken.

Overzicht

Cerner maakt gebruik van de derde-partij SureScripts om veilig te integreren met maximaal 95 procent van de apotheken in de Verenigde Staten voor dit EPD ePrescribe functie. De ePrescribe functie kunt u medicijnen op recept refills snel te verwerken door middel van de interface van de software evenals recepten-mail zodra je ze hebt geschreven naar een apotheek van de keuze van uw patiënt. De software integreert ook met labs, zodat je veilig bestellingen kunnen verzenden en de resultaten elektronisch ontvangen. Een andere bron integratie kunt u elektronisch te verzenden uw patiënten ‘immunisatie records immunisatie registers vermelden.

U kunt maken en uitvoeren aangepaste rapporten bij te houden van de prestaties van uw praktijk te houden. De interface kunt u snel rapporten compileren met alleen de informatie die u nodig heeft op elk gewenst moment je het nodig hebt. Wanneer u in kaart te brengen, de software neemt automatisch alle in kaart brengen van informatie en plaatst deze in geschikte gebieden in de gezondheid van uw patiëntendossier, zodat je niet hoeft te dubbele grafiek wat informatie. Met grafieken kunt u een verscheidenheid van methoden, met inbegrip van spraakherkenning en quick-select grafieken kiezen.

De huidige standaard voor software is een soort van off-site hosting, met name door de Software-as-a-Service model, of via de Application Service Provider (ASP) model. Veel software-bedrijven hebben verplaatst in de richting van de SaaS-benadering, terwijl Cerner met het ASP-model, dat een veel bredere keuze van maatwerk biedt, maar niet dezelfde soort snelle upgrades als een SaaS-model te bieden is gebleven. Cerner biedt verschillende methoden voor het hosten om alle soorten van de praktijk eisen tegemoet te komen. Voor kleinere praktijken die niet willen zorgen te maken over het kopen en het onderhoud van hardware en software, hebt u de mogelijkheid van ASP hosting, waar het bedrijf zal hosten en al uw gegevens en de software te onderhouden. Voor grotere praktijken en ziekenhuizen, kunt u ervoor kiezen om alles te hosten door uzelf, of u kunt een split hosting service, waar u beheren hosting van de gegevens en Cerner beheert het hosten van de software te kiezen.

Cerner Ambulante EHR is een geweldige elektronische medische dossiers systeem te overwegen. Het bevat interoperabiliteit met labo’s, apotheken en registers volgens de nationale norm. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van hosting opties, hoewel de enige off-site optie is door middel van een ASP-model. Over het geheel genomen Cerner’s EMR / EHR oplossing is een geweldige optie die ambulante praktijken van de verschillende specialismen een krachtige functie biedt om gelijke tred te houden met de industrie standaarden.