elektronische vertaler – Lexibook NTL1560 2017

Winnaar van de Top Tien beoordelingen over Silver Award in de beste elektronische vertaler categorie, de Lexibook NTL1560 is een van de meest veelzijdige apparaten die we met betrekking tot het aantal ondersteunde talen geëvalueerd. Het bevat ook een groot aantal reizen functies die kunnen van pas komen tijdens het reizen naar het buitenland, maar de beperking als een op tekst gebaseerde vertaler voorkomt dat het klassement nog hoger.

taalfuncties

Dit Lexibook apparaat kan vertalen 15 talen. Deze omvatten het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Nederlands, Zweeds, Fins, Deens, Hongaars, Noors, Grieks en Turks. Met een ruime woordenschat van 5000 woorden per taal, de vertaler heeft een totaal van 75.000 woorden. Naast vertalen enkele woorden, komt geprogrammeerd met 150 straffen voor elke taal. Zinnen worden gegroepeerd per categorie, zoals gesproken nood, reizen, de luchthaven en sightseeing zinnen.

Terwijl de Lexibook scoort hoge cijfers voor zijn diversiteit aan talen, het ontbreekt aan alle audio-afspeelmogelijkheden. Dit betekent dat het de gewenste vertaling weer te geven, maar heeft niet de mogelijkheid om het vertaalde woord of zin hardop te spreken – een tekortkoming is dat een verplichting als je probeert om mondeling met iemand te communiceren, of proberen om jezelf te leren hoe ze zou kunnen blijken spreken een andere taal.

Bovendien, de vertaler moet u woorden en zinnen met behulp van het toetsenbord, dat is klein en kan lastig zijn als je probeert om het te gebruiken in een haast te typen. De opname van spellingcontrole zorgt voor een grotere nauwkeurigheid bij translatie, maar de toetsenbordinvoer niet zo gunstig als met het vermogen om spraak naar tekst om te zetten sneller vertaling.

Wanneer het gewicht en de afmetingen betreft, de meeste elektronische vertalers vallen in de categorie van de lichtgewicht en zeer draagbaar. De Lexibook NTL1560 is niet anders, met een gewicht van slechts 2,5 ounces en het meten van 4,5 centimeter in diameter. De vertaler kleine scherm bevindt zich net boven het QWERTY-toetsenbord. Het omvat een vergrendeling clamshell deksel dat het toetsenbord en beeldscherm van beschadiging of blootstelling aan stof beschermt.

Travel functies zijn niet een essentieel onderdeel van een goede elektronische vertaler, maar ze zijn van harte welkom insluitsels die kan helpen om tijdens uw reis je beter georganiseerd. De Lexibook is uitgerust met zowat elke organisatorische functie die u kunt bedenken. De vertaler heeft niet de capaciteit voor uitgebreid geheugen, dus het kan geen MP3-muziekbestanden te houden, maar het komt met eenvoudige games die je kunt spelen om de tijd te doden tijdens het reizen lange afstanden of te wachten op transport. Bovendien, het komt met een kalender en een programmeerbare alarm dat u kunt instellen om u te herinneren aan de vlucht data en tijdstippen. Ook inbegrepen zijn een wereld klok die de tijd weergeeft in een aantal steden in de hele wereld, een rekenmachine, een valuta-converter om ervoor te zorgen dat je betaalt het juiste bedrag in US dollars, en een metrische unit converter.

Design & Accessories

Waar garantie en ondersteuning betreft, dit Lexibook apparaat behaalt bijna perfect merken. De fabrieksgarantie is twee jaar lang, in vergelijking met andere vertalers met één jaar garantie en sommige met niemand, die houdt je goed beschermd tegen de mogelijkheid van een defect of elektronische storing. Als u uw garantie uit te oefenen of wilt u contact opnemen met de klantenservice om een ​​technisch probleem met de vertaler op te lossen, kunt u een vertegenwoordiger via e-mail bereiken. Geen telefonische ondersteuning wordt aangeboden, maar je hebt toegang tot een online FAQ-database, en een online handleiding is aangeboden bij de fabrikant site als een aanvulling op de handleiding die wordt geleverd met de Lexibook.

De Lexibook NTL1560 deelt veel van de gemeenschappelijke functies van de beste electronische vertalers aan, waaronder uitgebreide talenkennis. Maar zonder de mogelijkheid om audio vertalingen hardop te spelen, het is weinig meer dan een compacte e-woordenboek teruggegeven. Gezien de extra tijd die het kost om handmatig intikken van een woord of zin, het kan ook blijken inefficiënt in staat te stellen verbale communicatie, vooral in noodgevallen. De garantie is uitstekend en de reis-functies zijn nuttig, maar als u op zoek bent naar een vertaler die biedt in de buurt van naadloze communicatie en de mogelijkheid om u de juiste uitspraak te leren, kan een ander apparaat dat u beter past.

Travel Features

Garantie & Ondersteuning

Overzicht