ebook winkel – Powell’s Books eBooks

Een van onze favoriete boekhandels, Powell’s Books, bleek onze favoriete eBook store niet te zijn. In alle eerlijkheid moeten we gezegd dat Powell heeft een schitterende reputatie als een plek om te gaan voor een goede kwaliteit tweedehands boeken, direct op de plank naast de ‘nieuwe’ boeken die nog moeten worden gekocht en naar huis worden vervoerd.

Aanspreken en Gebruiksgemak

Als het gaat wordt een eBook store, maar het lijkt er minder te wensen over. eBooks zijn moeilijk te vinden, en de enige duidelijke manier om te zoeken voor hen is door het boek formaat. Hoewel dit intuïtief lijkt misschien voor sommigen, het maakt het vinden van eBooks van een bepaald onderwerp of onderwerp gebied een macht beetje moeilijk. Voeg daaraan toe dat vrij hoog digitaal eBoek prijzen en het is niet moeilijk om te zien dat Powell is waarschijnlijk niet een mainstream eBook reader favoriet.

Deze site niet scoren zeer hoog voor beroep of gebruiksgemak. Zoekt eBooks alleen omslachtig en in veel gevallen gewoon onmogelijk. Hoewel het leuk is om elektronische versies vermengd met alle andere versies van een bepaalde titel, de mogelijkheid om te zoeken naar eBooks hebben alleen is zeer belangrijk kenmerk, omdat dit nieuwe media wordt steeds vaker voor. De geavanceerde zoekfunctionaliteit doet mogelijk maken om een ​​titel te zoeken door elektronische versie alleen, maar dit betekent niet zorgen voor een eenvoudige manier om gewoon bladeren, bijvoorbeeld alle eBooks onder de categorie van historische fictie.

Prijzen voor eBook opties op de plaats van de Powell’s is hoger dan andere eBook-winkels, op ongeveer 85% van de kosten van hardback versies van dezelfde titel. * Sommige digitale titels waren eigenlijk hoger geprijsd dan hun tegenhangers hardback. Hoewel er een zeer goede reden voor dit prijsverschil kan zijn, is het moeilijk te zien hoe een elektronisch boek meer dan een gedrukt één zou kosten zonder extra functies of printen en kopiëren privileges.

* Percentage wordt gegenereerd door het berekenen van gemiddelde kosten van elektronische en nieuwe gebonden versies van dezelfde titels kiezen 10 titels willekeurig, met dezelfde titel verschillende sites waar mogelijk.

eBook-formaten zijn kenmerkend voor zowel PC, Mac en elektronische gebruikers van het apparaat, hoewel formats zijn beperkt tot Adobe Digital Editions. Hoewel deze software omvat een enorme selectie van de aanvragen, is het niet zo bruikbaar op smartphones en kunnen zelfs niet beschikbaar voor veel PDA’s zijn.

pricing

De site biedt een gedeelte voor audioboeken in aanvulling op de andere online aanbiedingen. Net als bij de eBook selecties ze worden gemengd met andere formaten in de zoekresultaten. In tegenstelling tot de sectie eBook, maar de audio boeken zijn categorieën in verschillende vakgebieden en gemakkelijk gesorteerd met één klik naar de juiste onderwerp.

Help en ondersteuning is beperkt voor digitale lezers. Help-inhoud voor eBooks is beperkt tot hardware en software het oplossen van problemen, het formaat vergelijkingen, een verklarende woordenlijst van eBook voorwaarden en Powell’s Books Voorwaarden pagina.

In principe is het Powell’s Books eBooks winkel was een beetje een teleurstelling voor dit eBook reader. Het ontbreken van een grote selectie, in combinatie met moeite het navigeren en hoger dan de gemiddelde prijzen, en het veilig om te zeggen dat veel gebruikers kunnen ervoor kiezen om ergens anders heen te gaan zou zijn.

eBook-indelingen

Extra Digital Offerings

Help en ondersteuning

Overzicht