e-mail marketing software – E-mail Benchmark 2017

Noot van de redactie: De fabrikant heeft bijgewerkte screenshots van het platform dat zal worden toegevoegd wanneer we de volgende update van de E-mail Marketing beoordelingen gegeven.

Contact management

Benchmark E-mail is een geweldig product, vooral als u weinig ervaring met e-mail marketing software. Dat usability strekt zich uit tot doorgewinterde e-mail campagne professionals, met een indrukwekkende hoeveelheid intuïtieve gereedschappen. Benchmark verdient de Top Tien beoordelingen Silver Award voor de massa e-mail software door middel van een hoog niveau van interface-verfijning, grote social networking tools en 400 aanpasbare sjablonen voor e-mail creatie.

Je hebt veel mogelijkheden voor het starten van het proces met Benchmark E-mail marketing software. U kunt contacten toevoegen door het invoeren van hen een voor een met kopiëren en plakken, het importeren van adresboeken of downloaden van een bestand. De specifieke typen bestanden die deze service mogelijk maakt voor het uploaden van contacten zijn XLS, CSV en TXT extensies. Ongeacht hoe u uw contacten toe te voegen, krijg je heel wat informatie toe te voegen over een ieder, die u kan helpen segment van uw mailings lijsten later. U kunt een bepaalde advertentie alleen voor degenen die in bepaalde staten wonen, bijvoorbeeld sturen.

Deze e-mail blast software maakt het zeer eenvoudig om interactieve elementen toe te voegen aan uw campagnes. Wij willen dat de polls en enquêtes zijn gemakkelijk te ambacht. Dit kan een goede manier om klanten na te denken over je merk te krijgen. U kunt ook foto’s en video toe te voegen met slechts een paar klikken.

Een andere manier om de aandacht van uw klanten te houden is door het gebruik van sociale media-elementen. Benchmark dropdown menu’s maken het eenvoudig om Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr, Yelp, Pinterest en andere sociale media knoppen in combinatie met uw merk toe te voegen. Deze service kunt u eenvoudig sign-up vormen om nieuwe abonnees rechtstreeks bereiken vanuit uw Facebook-pagina te maken.

Benchmark zet de standaard op het gebied van gebruiksgemak bij e-mail marketing software. De tools voor het maken van e-mails, automatische reacties, enquêtes en peilingen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ieder neemt u mee door het proces stap voor stap, dus zelfs als je gloednieuwe om de massa e-mail software, kunt u campagnes maken je trots op bent.

E-Creation

De functies maken het mogelijk om reclame die nieuwe klanten aantrekt en houdt uw bestaande klanten tevreden te maken. Als je het kunt bedenken, kunnen Benchmark u helpen een realiteit te maken. Als je geen tijd hebt om iets te bedenken, kunt Benchmark u helpen aanpassen één van zijn opvallende sjablonen aan uw behoeften in een korte tijd. De templates zijn eenvoudig aan te passen aan uw smaak. Er zijn dropdown menu’s die laat je achtergrondkleuren te veranderen, afbeeldingen invoegen, enquêtes en meer toe te voegen.

U kunt de gewenste tekst te kopiëren en te plakken in vooraf bepaalde gebieden de sjablonen of stel uw berichten in de teksteditor. Het toevoegen van links, afbeeldingen en foto’s met de dropdown menu’s is ook gemakkelijk. Benchmark heeft twee verschillende opties voor de inbox voorbeeld; gratis en betaalde. De gratis versie zorgt voor de meerderheid van uw potentiële klanten door het geven u een voorbeeld van hoe uw bericht verschijnt in Gmail en Outlook 2007. Echter, als je nodig hebt om uw campagne te zien gedurende elk e-mailprovider, moet u een extra vergoeding te betalen per 100 previews.

Als u tevreden bent met het bericht, kunt u-spellingcontrole en zelfs spam-check it. U kunt ook een voorbeeld te sturen naar jezelf of anderen om ervoor te zorgen dat de boodschap die je uiteindelijk uit te sturen naar uw lijst met contactpersonen is foutloos.

Benchmark biedt allerlei rapporten over uw reclame-inspanningen, met inbegrip van een blik op het aantal mensen dat uw berichten, hun click rate geopend naar voren en nog veel meer, en hoeveel abonnement op uw lijst. Je hebt toegang tot een mapping functie die u vertelt precies waar uw klanten zijn. U kunt ook zien hoe vaak uw campagne krijgt aandacht op social media sites. U kunt zelfs opnieuw versturen succesvol berichten.

U kunt uw campagne rapporten afdrukken, exporteren naar andere programma’s en deel ze met anderen op sociale media. Deze service integreert met Google Analytics, zodat u de informatie die u nodig heeft over klanten die uiteindelijk uw producten te kopen als het resultaat van uw e-mail blast inspanningen.

We vonden de rapportage en analyse kant van Benchmark top-notch. De informatie ziet er helder en toont u de belangrijke informatie zonder overweldigend u met statistieken. Deze dienst toont real-time resultaten en makkelijk te lezen percentages. Je kunt duidelijk zien campagne vergelijkingen, ongeopende e-mails en de meest succesvolle e-mails.

Het verzenden en rapportagefuncties

Customer support van Benchmark is indrukwekkend. De website zit vol met veelgestelde vragen en andere informatie die is gemakkelijk te vinden. Als je niet een oplossing vinden op uw eigen, vertegenwoordigers van de klantendienst van het bedrijf zijn snel te reageren via live chat, e-mail en telefoon.

Benchmark heeft alles wat je nodig hebt om een ​​professionele e-mail reclame campagne voor een bedrijf van elke grootte of het type, en het biedt al haar gereedschappen in een gebruiksvriendelijke interface. Dit is een van de beste e-mail marketing software producten, met name voor beginners.

Help en ondersteuning

Overzicht