dvd-spelers – Samsung BD-P1200

Noot van de redactie: Dit product is niet meer leverbaar en is niet meer beschikbaar. U kunt nog steeds lezen onze oorspronkelijke beoordeling, maar productreview niet langer het bijwerken van de informatie voor dit product. Bekijk onze Blu-Ray spelers review voor meer up-to-date informatie.

Wie heeft er een bioscoop met huilende baby’s en rinkelende mobiele telefoons wanneer u uw eigen High Definition-ervaring in het comfort van uw huis kan hebben ?; De Samsung BD-P1200 is niets minder dan een Blu-ray-wonder. Het is een solide Blu-ray-speler met een variabele video up-conversie, meerdere uitgangen waaronder HDMI, digitale optische en A / V Composiet en S-Video, en bevat een Ethernet-poort voor het downloaden van upgrades. Net als alle Blu-ray-spelers van de Samsung BD-P1200 ondersteunt een groot aantal media-schijven met inbegrip van alle vormen van Blu-ray Disc, DVD, DVD ± R, DVD-RW, CD, CD-R en CD-RW. Het heeft geen WMA of DivX-ondersteuning .; Gebruikers en critici het erover eens dat de Samsung BD-P1200 heeft uitstekende upconverting mogelijkheden en alle standaard DVD’s getest op de machine zag er prachtig uit. Enkele veel voorkomende punten van kritiek zijn onder andere de gevoeligheid van de machine om vuile of bekraste discs en soms glitchy laadtijden. Velen waren ook teleurgesteld dat de BD-P1200 high definition audio-ondersteuning door middel van Dolby TrueHD en DTS-HD Master .; niet is opgenomen De Samsung BD-P1200 is een geweldige tweede generatie Blu-ray-speler voor wie op zoek is naar een geweldige beeld en High Definition-ervaring in het comfort van hun eigen huis.