dubbele ovens – Kenmore Elite 49443 2017

De Kenmore 49443 is een thermische dubbele wand oven. Dit toestel beschikt over 4,6 kubieke voeten van de kookruimte in elke oven en maakt gebruik van de traditionele thermische koken technologie in plaats van convectie. Het biedt een uitstekende keuken prestaties en beschikt over een kleine handvol instellingen en controles om te helpen maken het bereiden van maaltijden makkelijker. Ondanks de uitstekende prestaties koken, dit product ontbreekt verschillende functies. Het bedrijf biedt ook teleurstellend customer support.

Overzicht

Deze elektrische dubbele wand oven valt op door zijn uitzonderlijke keuken prestaties. Het zal hoge temperaturen bereiken met maximaal 3400 watt van de macht in de bovenste oven en 2.750 watt in de onderste oven, terwijl op bake-instellingen. Echter, dit product geen enkele soort convectie mogelijkheden. Met convectie technologie, een kleine ventilator circuleert de hete lucht in de oven, wat zorgt voor een snellere baktijden en gelijkmatiger gekookte gerechten.

Met deze Kenmore dubbele wand oven, elke oven heeft 4,6 kubieke voeten van de kookruimte. Dit is de gemiddelde grootte voor veel van deze producten. De beste modellen in onze beoordeling hebben 5 kubieke voet van het koken ruimte in elke oven.

Het ontwerp van de Kenmore 49.443 gelijk aan veel andere dubbele wand ovens. De enige buitenkant optie is een roestvrijstalen afwerking. Het omvat vijf oven racks en diverse veiligheidsvoorzieningen zoals automatische shut-off-mogelijkheden, en de deur wordt automatisch vergrendeld tijdens de zelfreinigende cyclus.

De self-clean cyclus is snel op deze oven. De kortste reinigingscyclus is slechts twee uur, die banden met de snelste reinigingscycli we zagen in onze vergelijking. Een aantal extra functies versterken dit product, inclusief uitgesteld bakken mogelijkheden en een warming-optie. Er is echter geen temperatuurvoeler ingebouwd in de oven. Het maakt ook geen enkele vorm van ontdooiing instelling of snelle voorverwarming optie.

Een een-jaar fabrieksgarantie is opgenomen op de onderdelen en arbeidsloon van dit product. Dit is de gemiddelde garantie lengte voor dubbele wand ovens. De basis customer support opties zijn beschikbaar in Kenmore, met inbegrip van telefoon en e-mail. We waren echter teleurgesteld in de e-mail ondersteuning die we ontvangen van de onderneming. Na het verzenden van meerdere e-mail vragen, we hebben nooit een reactie ontvangen.

De Kenmore 49443 is een uitstekende optie voor een elektrische dubbele wand oven als je krachtige koken prestaties en verschillende functies, inclusief een korte zelfreinigende optie wenst. Het ontbreken van convectie mogelijkheden en een temperatuursonde zijn nadelen, zoals de korte garantie. Echter, deze dubbele wand oven biedt alle van de basisfuncties en een paar extra’s.