drogers – Whirlpool Smart voorlader, 2017

De Smart voorlader droger Whirlpool premier wasdroger met dezelfde 6th Sense Live-technologie in een lijn van producten die u zal toestaan ​​om bijna alles van uw smartphone kort eigenlijk het laden van uw droger voor je doen. U kunt starten, stoppen en instellingen, zoals de Rimpel Shield aan te passen afstand.

Kenmerken

Andere producten in 6th Sense Live-suite Whirlpool zijn voorzien van een koelkast, een vaatwasser en natuurlijk de bijpassende Smart front load wasmachine. Net als andere slimme drogers op de markt, dit is een high-end machine waarvan prijskaartje weerspiegelt zijn state-of-the-art functies.

Dit is een aantrekkelijke, functie-beladen machine die gaat voor een meer traditionele look dan andere slimme drogers, maar heeft het grootste deel van de voordelen van de slimme technologie. Het is ook op het snijvlak in termen van energie-efficiëntie. Met een indrukwekkende algehele functie aanbieden, de Whirlpool voorlader droger is een van de beste slimme drogers op de markt en scores our Top Tien Bronze Award.

De Whirlpool voorlader droger is geweldig voor mensen die gewend zijn uitgegroeid tot het hebben van een goede brok van hun leven zijn opgeslagen op hun smartphones. We praten, tekst, boeken lezen, spelletjes spelen, rekeningen betalen, naar muziek luisteren en films kijken op deze all-purpose apparaten. Nu kunt u ook controleren en zelfs de controle van uw droger cycli, samen met de functionaliteit van andere huishoudelijke apparaten, via uw smartphone.

Als u, bijvoorbeeld, begon een droger cyclus voordat je naar huis vertrokken en dan beseffen halverwege naar de winkel je vergeten bent om de Wrinkle Shield activeren, kunt u dan trekken en pas uw wasdroger op afstand op uw telefoon in real time. De Wrinkle Shield zal af en toe een tuimelen geactiveerd wanneer de cyclus klaar is om te waken tegen rimpels wanneer de kleren liggen sluimeren.

U kunt ook uw droger te starten op afstand als je wilt om het te timen, zodat de cyclus eindigt als je thuis aan begint, zodat de kleren hebben geen tijd om te zitten terwijl u weg bent heb .; Het vocht sensor helpt niet alleen met energie-efficiëntie, door het voorkomen van over-het drogen, maar het beschermt uw kleding tegen krimp en de algemene slijtage die optreedt wanneer je kleren te warm voor lange periodes. De Wi-Fi-verbinding kunt u verbinding van andere apparaten ook, zoals een laptop of tablet, zodat u uw droger vanaf de bank te controleren.

Cycles & Design

In termen van design, dit elektrische droger beheert zowel traditionele als moderne te kijken op hetzelfde moment. In plaats van een LCD touchscreen, als je ziet met andere slimme drogers, LCD-scherm van deze droger wordt gecontroleerd door knoppen aan de zijkant en onder het scherm .; De app die bij deze droger kan worden gedownload op uw smartphone en fungeren als een afstandsbediening touchscreen. De app zelf is goed ontworpen en gemakkelijk te navigeren. In termen van functionaliteit, zal deze elektrische droger leuk voor mensen die gewend zijn aan een wijzerplaat, en de voorkeur aan dat een touchscreen, terwijl anderen zullen teleurgesteld worden.

Met 13 cycli om uit te kiezen, moet je geen probleem hebt het vinden van de cyclus die u nodig hebt. De Quick Refresh Steam Cycle is geweldig als je in een haast en hoeft alleen maar op te frissen een overhemd u had liggen en willen misschien verwijderen van een paar rimpels in het proces. Spreken van rimpels, het Wrinkle Shield is een instelling voor het geven van uw kleren af ​​en toe een worp na de cyclus is voltooid om te voorkomen dat overtollige kreuken van roerloos na afloop van de cyclus.

Tot voor kort was er niet veel aan een droger te onderscheiden van de volgende als het ging om de energie-efficiëntie. Maar dat is aan het veranderen en machines zoals de Whirlpool voorlader op de frontlinies van een beweging om drogers te plaatsen onder de gelederen van de eco-bewuste apparaten.

Deze droger maakt verbinding met een internet-databank met informatie over de energiekosten en de piekvraag keer. Deze slimme droger kun je zien niet alleen hoeveel energie wordt verbruikt, maar het laat je ook de instellingen aanpassen om dat te minimaliseren. Als het is ingesteld op EcoBoost-modus, zal dit droger langere termijn tijdens het gebruik van minder warmte, dus energiebesparing op de lange afstanden. Als u wilt dat de droger automatisch wordt uitgevoerd als het economisch meest efficiënte, kun je gewoon druk op de Smart Grid-knop.

Door het uitvoeren van de droger in daluren u niet alleen het milieu te beschermen, maar je kon jezelf te redden tot 7 cent per kilowatt-uur per dag, dat is ongeveer de helft van wat je zou betalen voor het runnen van het tijdens de piekuren. Een Energy Report functie helpt u bij het bijhouden van de temperatuur en de duur van elke cyclus te houden door middel van het vocht sensor. Hierdoor kunt u uw energieverbruik te controleren en een idee krijgen van hoeveel geld je bespaart op de elektriciteitsrekening.

Een gestage stroom van de lucht versnelt droogtijd en bespaart energie. Omgekeerd is de energie-efficiëntie aangetast als er iets is het belemmeren van de luchtstroom. Deze droger detecteert niet alleen obstakels, maar laat u weten of er een probleem is. U kunt uw telefoon app om de kwaliteit van de luchtstroom te zien en te controleren of er geen blokkades. Je zal ook worden gewaarschuwd via sms als er een vent obstructie die de luchtstroom.

energie-efficiëntie

Whirlpool heeft een ruime selectie van de klantenservice opties, waaronder live chat, e-mail en een online formulier voor vragen en opmerkingen. Ze hebben een garantie van een jaar voor onderdelen en arbeid en zal helpen bij het oplossen van eventuele problemen die u hebt langs de weg. U kunt online gebruikershandleidingen aanvragen via uw smartphone of downloaden van een PDF-handleiding van de Whirlpool website. De handleidingen zijn gedetailleerd en zullen veel van de vragen die je hebt tijdens het instellen van de droger en leren hoe het werkt te beantwoorden. U kunt ook problemen op te sporen, zoals lucht obstructie, via uw smartphone en leer hoe u problemen die zich voordoen op te lossen. Deze telefoon teksten je zelfs als het zulke problemen ontdekt.

De Whirlpool Smart voorlader droger met 6th Sense Live-technologie is gemakkelijk een van de beste drogers op de markt. Het heeft slimme technologie waarmee u controleren op de status van je cyclus en zelfs starten, stoppen en wijzigen van uw telefoon. Deze droger is ook een van de machines op het snijvlak van de energie-efficiëntie die u toelaat om dingen te doen zoals zet de droger om te draaien in de daluren om zowel energie te besparen en te bezuinigen op de elektriciteitsrekening. De 13 cycli omvat alle functionaliteit die u nodig heeft.

Help en ondersteuning

Overzicht