draadloze telefoons – Gigaset S820A 2017

Gigaset (voorheen bekend als Siemens) maakt draadloze telefoons die een modern en minimalistisch design dat elk interieur zal een aanvulling op de sport, en de telefoons zelf zijn voorzien van een naadloze gebruikersinterface. De Gigaset S820A is een touchscreen draadloze telefoon die ruimte aan maximaal 55 minuten van de berichten, meer dan een telefoon thuis we gerangschikt heeft. Het beschikt over een toetsenbord als een traditionele telefoon en beschikt over geavanceerde functies, zoals call blokkeren en SMS-bericht doorsturen. Deze telefoon wint onze Top Tien Reviews Bronze Award als een van de beste vaste telefoons.

telefoon Features

Deze draadloze telefoon heeft een indrukwekkende 20 uur levensduur van de batterij, die langer is dan alle andere draadloze telefoon thuis we beoordeeld. Als de telefoon op standby staat, zal het duren 10 dagen voordat de batterij sterft. Enkele andere draadloze telefoons hebben een gemiddelde stand-by levensduur van de batterij van slechts zes dagen.

De lange levensduur van de batterij maakt voor het feit dat dit draadloze telefoon set wordt geleverd met slechts twee handsets, minder dan andere topmodellen bevatten. Meerdere handsets zijn leuk, want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal schuldig aan het niet altijd de invoering van de telefoon weer op de haak en zo nu en dan te verliezen in de bank kussens. Gelukkig kunt u maximaal zes handsets; Maar ze lopen rond de $ 100, dat is een beetje prijzig.

Met de Gigaset S820A, krijg je Bluetooth-functie, zodat u makkelijk uw smartphone of een draadloze hoofdtelefoon op de telefoon kan koppelen. Gigaset biedt zelfs SMS-bericht doorsturen, zodat je kunt SMS-berichten verzenden en ontvangen met uw apparaat. Echter, je hebt om uit te reiken naar uw provider om de instelling in te schakelen. De telefoon heeft een capacitief touchscreen, wat betekent dat je de knoppen op het scherm harder dan de zachte tik je op een iPhone zou gebruiken duwen. Dit maakt het moeilijk om vegen en rol, maar het is niet onmogelijk.

fysieke knoppen van de telefoon zijn gemakkelijk te lezen en worden verlicht, zodat het gemakkelijk is om te bellen in het donker.

De basis voor de draadloze telefoon heeft een ingebouwd antwoordapparaat. U kunt bijna een uur van berichten op te slaan. Andere draadloze telefoons alleen op te slaan ongeveer 20 minuten van de berichten. Deze draadloze telefoon beschikt niet over een speakerphone-functie. Het heeft nog steeds intercom functionaliteit aanwezig met de handsets, maar niet met de basis.

Apparaatfuncties

Met de Gigaset S820A, krijg je Bluetooth-functie, zodat u makkelijk uw smartphone of een draadloze hoofdtelefoon op de telefoon kan koppelen. Gigaset biedt zelfs SMS-bericht doorsturen, zodat je kunt SMS-berichten verzenden en ontvangen met uw apparaat. Echter, je hebt om uit te reiken naar uw provider om de instelling in te schakelen. De telefoon heeft een capacitief touchscreen, wat betekent dat je de knoppen op het scherm harder dan de zachte tik je op een iPhone zou gebruiken duwen. Dit maakt het moeilijk om vegen en rol, maar het is niet onmogelijk.

fysieke knoppen van de telefoon zijn gemakkelijk te lezen en worden verlicht, zodat het gemakkelijk is om te bellen in het donker.

De basis voor de draadloze telefoon heeft een ingebouwd antwoordapparaat. U kunt bijna een uur van berichten op te slaan. Andere draadloze telefoons alleen op te slaan ongeveer 20 minuten van de berichten. Deze draadloze telefoon beschikt niet over een speakerphone-functie. Het heeft nog steeds intercom functionaliteit aanwezig met de handsets, maar niet met de basis.

Dit is een van de meer aanpasbaar draadloze telefoons op de markt. U kunt deze telefoon aan te sluiten op uw pc te synchroniseren met Microsoft Outlook, te downloaden wallpapers en verschillende foto’s toe te wijzen aan uw contacten. Je hebt ook de mogelijkheid om te labelen en de naam van de verschillende handsets en de namen verschijnen op het touchscreen display, bijvoorbeeld, zou je kunnen bestempelen ene telefoon keuken en een woonkamer.

De telefoon kan 500 vermeldingen in het telefoonboek op te slaan. Het onthoudt ook namen en nummers van de laatste 20 bellers ‘, zodat je ze gemakkelijk kunt terugbellen. De telefoon is luid en heeft een helder geluid op zowel de oortelefoon en de luidspreker. Als u nodig hebt om het volume aan te passen, zijn er vijf niveaus om uit te kiezen. Als u niet wilt worden lastig gevallen, maar heeft ook een stille omgeving.

De Gigaset S820A is zeer goed ontworpen en heeft alle functies die je nodig hebt – met uitzondering van een speakerphone. De telefoon heeft veel aanpasbare instellingen en slaat een grote hoeveelheid gegevens, veel meer dan andere draadloze telefoons die we beoordeeld. Dit alles maakt het tot een van de top draadloze telefoons beschikbaar.

verstelbare Features

Overzicht