discount inktpatronen winkels – Printer inkt Warehouse 2017

Top discount inktcartridge winkels hebben uitgebreide voorraden, bulk-vriendelijke prijsstelling opties en een uitstekende klantenservice. Met de focus op al het bovenstaande, printer inkt Warehouse verdient Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award.

Product Selectie / Inventory

Printer inkt Warehouse draagt ​​inkt cartridges en printer toner voor bijna 100 fabrikanten. Producten zijn beschikbaar voor merken zoals Brother, Lexmark en Xerox. De winkel’s selectie van enterprise-centric add-ons heeft zijn grenzen, omdat het geen items zoals Ethernet- en USB-kabels te verkopen.

Echter, de winkel beslaat deze kloof met een grondige selectie van onderhoud van de printer add-ons. Naast inkt, printer inkt Warehouse verkoopt een lijn van inkt en toner refill accessoires, waaronder vervanging chips, gat branden gereedschappen en handreiniger voor het verwijderen van inktvlekken.

Printer inkt Warehouse heeft een standaard lei van bulk inkoop mogelijkheden voor printer cartridges. Als je twee of meer van hetzelfde product te bestellen, de winkel biedt een marginale itemspecifieke korting. Terwijl sommige concurrerende winkels bieden toenemende kortingen voor bulk aankopen, printer inkt Warehouse compenseert dit met optionele inkooporders voor collectief of groot kantoor kopers. Inkooporders maken het gemakkelijk om grote hoeveelheden van printing supplies te bestellen in een keer.

Dit is één van de enige korting inktpatronen winkels die stelt klanten in staat om te betalen via online of per post onder controle. Klanten kunnen ook betalen voor hun bestellingen met behulp van American Express, Discover, MasterCard, Visa, PayPal, Google Checkout Service en postwissels.

Printer inkt Warehouse verzendt alle bestellingen tegen een vast tarief van $ 4,95. Bestellingen in totaal meer dan $ 45 worden gratis verzonden. Dezelfde dag de scheepvaart is gegarandeerd voor alle goedgekeurde bestellingen die van maandag tot vrijdag voor 17:00, EST. en voor 11:00 op zaterdag. Als het niet op dezelfde dag wordt verzonden, krijgt de klant een 20 procent korting op hun bestelling.

Diensten / Eigenschappen

Deze online winkel zal het schip naar APO en FPO-adressen voor dezelfde prijs als een binnenlandse zending. Omdat deze orders worden beheerd door het leger, order tracking is niet beschikbaar. Printer Ink Warehouse is een van de weinige websites die de internationale scheepvaart biedt op vrijwel elke locatie in de wereld, maar klanten kunnen verwachten om een ​​toeslag te betalen voor deze leveringen.

Alle online korting inktpatronen winkels hebben hun eigen customer support voertuigen. Printer inkt Warehouse heeft zijn gratis telefoonlijnen geopend van maandag tot en met vrijdag 09:00-18:00, EST. U kunt ook contact opnemen met een medewerker van de klantenservice door het sturen van een e-mail of fax.

De site bevat ook een cartridge sectie voor probleemoplossing die verschillende walkthroughs voor technische problemen heeft. Deze omvatten gedetailleerde instructies over hoe u toner en inkt refill cartridges vullen, navullen tips, en gemeenschappelijke inkt refill problemen en mogelijke oplossingen.

De beste inktpatroon winkels beschikken aanbod ontworpen om de behoeften van professionele en thuisgebruikers te voldoen. Met een grote selectie van inkjet en toner cartridges, printer inkt Warehouse verdient haar facturering als één van onze top korting inkjet cartridge winkels.

Betalingsmogelijkheden

Verzendopties

Klantenondersteuning

Overzicht