direct mailing diensten – Next Day Flyers 2017

U kunt uw klantenbestand en de verkoop van uw bedrijf met Next Day Flyers verhogen. Deze mail marketing bedrijf helpt u aangepaste mailers maken te sturen naar potentiële en bestaande klanten in een aangewezen gebied. Deze dienst is gespecialiseerd in ansichtkaarten, folders en brochures, biedt hulp door middel van het ontwerp en de mailing processen, en biedt tal van middelen te ondersteunen. Deze dienst heeft wel een paar gebieden waar verbeteringen mogelijk zijn, dat is waarom het niet hoger was rang op onze line-up.

Overzicht

U kunt ervoor kiezen om ansichtkaarten, brochures of folders te ontwerpen en e-mail van deze bulk mailing bedrijf. Het bedrijf biedt verschillende maten voor elk product het biedt. Elk product is van hoge kwaliteit en u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan papier, waaronder 14-punts karton.

Deze direct mail service biedt ontwerp assistentie. Als u begeleiding nodig hebben een aangepast ontwerp voor uw mailers, hulp beschikbaar is. We zijn teleurgesteld Next Day Flyers geen overleg diensten die zou helpen de beste e-mail campagne te kiezen voor uw bedrijf en helpen om het meeste uit dit soort bedrijven te krijgen bieden.

Wanneer uw mailers zijn klaar om af te drukken, kunt u ze gemaild worden naar alle personen die op uw mailinglijsten. Deze direct mail bedrijf heeft software die zal opruimen uw huidige mailinglijsten en verwijder ongeldige of onjuiste adressen. Als u nog niet een mailinglijst hebt, kunt Next Day Flyers ook helpen een die past bij uw behoeften te creëren.

Een nadeel van deze direct mail marketing service is het niet bijhouden van voorzieningen voor mindervaliden. Deze tools zou u helpen om de effectiviteit en het succes van uw e-mail campagne te volgen.

Als u een vertegenwoordiger van Next Day Flyers te spreken, de service biedt e-mail, telefoon en live chat support. U kunt ook toegang krijgen tot online bronnen, waaronder een bedrijf blog en een hulp centrum met tal van video’s om u te helpen tijdens het gehele proces.

Next Day Flyers heeft vele voordelen voor bedrijven van alle soorten en maten. Ze bieden kwaliteit ansichtkaarten, brochures en folders voor het bereiken van uw klanten per e-mail. Ze bieden ook het ontwerp hulp om ervoor te zorgen dat uw mailers verschijnen precies hoe je ze voor ogen. Deze dienst biedt geen overleg diensten, die is teleurstellend, noch biedt het bijhouden van functies die zou helpen om de effectiviteit van de campagne te volgen. Echter, de opties en functies dit direct mail marketing oplossing biedt wel zal u helpen potentiële en toekomstige klanten te bereiken door middel van een kwalitatief hoogwaardig product marketing.