digitale fotolijst – Digital Foci, 2017

Digital Foci’s D-Light Box is veelzijdig en heeft een indrukwekkende hoeveelheid intern geheugen, zodat u al uw foto’s op één plaats te houden. Deze draagbare digitale fotolijst is bedoeld om te dienen als een fotoalbum, die het gebruik ervan als stationaire frame beperkt.

Overzicht

Deze eenheid schittert op het gebied van opslag, het aanbieden van 4 GB intern geheugen en een map menusysteem dat maakt het makkelijk om te weten welke foto is in welk album. Dit is ook de meest draagbare optie vonden we tijdens onze digitale fotolijst beoordelingen. Het heeft bijna zes uur batterijduur, zodat u kunt dit rond gaat over op een familiereünie, of ergens anders, volledig draadloos.

In termen van veelzijdigheid, dit apparaat is ook heel leuk als je kieskeurig over uw diavoorstelling zijn. U kunt de overgang tussen foto’s duren overal van vijf seconden tot 24 uur. Als u een nieuwe favoriete foto hebt, kunt u deze eigenschap voor een goede lange tijd.

Dat gezegd zijnde, we moeite om deze digitale fotolijst up and running te krijgen; er is een lange aanloopperiode nodig is om de batterij op te laden, en het is moeilijk om te springen drives en SD-kaarten te krijgen in en uit het kleine compartiment dat alle slots herbergt. Dit compartiment houdt de sprong rijden van bungelen uit de achterkant van het frame, maar is nogal frustrerend. We moesten een draad band gebruiken om de jump-station opnieuw en opnieuw uit te pakken. Bovendien, de kleine plastic deur moeilijk te openen.

Toen we het frame up and running, de beeldkwaliteit was middelmatig. Ongeacht de bron – SD-kaarten, jump-drives en de frames eigen interne opslag – onze test foto’s zijn korrelig en saai. Als u niet op zoek naar de foto’s rechtdoor, de kwaliteit verder verslechtert.

De beste elektronische fotolijsten kunt u beelden van hoge kwaliteit uit verschillende plekken in de kamer te bekijken. Deze ziet er ok als u het wiegen en op zoek naar rechts kijken, wat logisch is, omdat het werd ontworpen om te functioneren als een soort vervanging voor de traditionele foto albums. Het komt zelfs met een gewatteerde fold-over geval als een ouderwetse foto album. Er is een dun kickstand voor weergave op een desktop, maar geen spijker haak voor wall display. Het is maar goed ook, want je kunt echt niet de foto op deze digitale fotolijst zien, tenzij je op zoek bent naar rechts bij het toch.

De foto reproductie van een matige kwaliteit, maar Digital Foci’s D-Light Box heeft sterke punten om zeker te zijn. Er is een respectabele hoeveelheid opslagruimte, flexibiliteit in uw slideshow opties en een bestand dat is eenvoudig. Dit kan een leuke manier om een ​​grote collectie foto’s te organiseren op een plaats te zijn.