digital asset management software – Adobe Experience Manager 2017

Adobe Experience Manager biedt alle basisfuncties die u nodig hebt in een media asset management-oplossing. Dit bedrijf biedt een assortiment van functies waarmee u te classificeren en organiseren van uw digitale middelen, zodat ze gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Adobe blinkt uit met zijn delen en collaboration tools, en social sharing is gemakkelijk met deze toepassing. Bovendien, security tools zoals permissie instellingen en watermerken ervoor te zorgen dat de inhoud van uw bedrijf niet wordt gebruikt zonder de juiste vergunning.

Overzicht

Deze digital asset management software stelt u in staat om snel en eenvoudig te uploaden en toegang activa. U kunt metagegevens voor elk actief als keyword tags toe te voegen. Bij het zoeken naar specifieke inhoud, kunt u zoeken op basis van uw metadata, labels, trefwoorden en de volledige tekst van een document. Je hebt ook de mogelijkheid om te herzien en de inhoud bewerken en opmerkingen toevoegen aan activa.

Dit DAM software kan een verscheidenheid aan stilstaand beeld formaten, zoals TIFF, JPEG en BMP ondersteunen. Tal van audio- en videobestanden, archief bestandsformaten en zelfs verbinding formaten worden ook ondersteund door deze toepassing.

social sharing mogelijkheden Dit DAM-oplossing zijn enkele van de beste die we zagen in dit soort oplossing. U kunt gemakkelijk activa zoals foto’s en video’s direct vanaf Experience Manager en post ze op sociale netwerken zoals Facebook of uw eigen website. Bovendien, mobiele functionaliteit van de toepassing betekent dat u toegang tot uw vermogen van een smartphone of tablet op elk gewenst moment of plaats.

Met deze oplossing kunt u taken en deadlines aan individuen of groepen van personen toe te wijzen. U kunt de rol van de gebruikers te nemen en groepen mensen toe te wijzen aan toegang tot bepaalde activa.

Onze grootste teleurstelling met deze toepassing is de customer support die we ontvangen. E-mail, telefoon en live chat opties zijn verkrijgbaar bij Adobe. We stuurden meerdere e-mail vragen aan het bedrijf, maar we nooit een soort reactie ontvangen. We hebben ook gecommuniceerd met de vertegenwoordigers van het gebruik van de live chat functie, maar ze waren niet in staat om ons te helpen. Echter, waren we in staat om een ​​vertegenwoordiger via de telefoon die een aantal van onze vragen kon beantwoorden bereiken.

We waren ook teleurgesteld dat er niet veel informatie over deze applicatie op de belangrijkste pagina’s van het bedrijf. We zouden een FAQ sectie of white papers niet vinden. Echter, er zijn een aantal video’s met aanvullende informatie over dit product features, interface en processen.

Adobe Experience Manager is een krachtige DAM-oplossing. Het heeft tal van functies en tools om u te helpen uw bedrijf de meest waardevolle stukken van de content te beheren. Het biedt uitstekende mogelijkheden voor het delen en verschillende security tools waarmee u uw digitale assets veilig te houden. Wij willen graag een verbetering met de klantenservice van dit product te zien, maar over het algemeen, kan Adobe Experience Manager alle functies en tools die u nodig hebt om te organiseren, beheren en beveiligen van digitale middelen van uw bedrijf.