desktop publishing software – Microsoft Publisher 2017

Zoals het is een van de vele programma’s die worden geleverd met Microsoft Office, is er een goede kans dat je Uitgever al op uw computer. Het is opgenomen met een hoger-end exemplaren van Office voor bijna 20 jaar, aangeboden als een lichtgewicht alternatief voor professionele lay-out software zoals Adobe InDesign. Hoewel het zelden wordt gebruikt in een professionele capaciteit, Publisher blijft een verrassend staat desktop publishing applicatie. Het sport uitstekende typografie gereedschap en een van de beste template selecties we ooit hebben gezien. Het komt een beetje kort op het gebied van graphics bewerken steun, maar gezien zijn sterke punten, met name het nut ervan in het creëren van lange-vorm publicaties Microsoft Publisher blijft een geweldige optie voor thuis gebruikers, het verdienen our Top Tien Bronze Award.

Layout & Publishing

In tegenstelling tot andere desktop publishing programma’s, is Microsoft Publisher niet ontworpen om alleen te staan. Het is beschikbaar als onderdeel van bepaalde versies van Microsoft Office, en dus paren goed bij de rest van de Office-suite. Bijvoorbeeld, het native importeert Microsoft Word.doc and.docx bestanden, het ontleden ze perfect en ze te integreren in complexe lay-outs met gemak. Ook als u een tabel of grafiek vanuit Excel nodig hebt in uw volgende nieuwsbrief, je kunt het trekken zonder gedoe.

Maar terwijl Publisher werkt goed samen met andere Microsoft-producten, kan het niet openen of importeren populaire bestandstypen zoals PDF of Photoshop PSD. U kunt t o PDF op te slaan, maar je moet willen full-featured, bewerkbare formulieren, moet u om ze te maken met verschillende software.

Ondanks het gebrek aan compatibiliteit met Adobe-producten, Uitgeverij nog steeds schittert als een lay-out tool. richtlijnen van de douane u helpen af ​​te stemmen objecten op de pagina, terwijl de master-pagina’s geven u controle over elementen die op elke pagina van een document zal verschijnen, zoals paginanummers of framing blokken van kleur. Uitgever heeft zelfs volledige ondersteuning voor CMYK-geoptimaliseerde afdrukken. Dit is het afdrukformaat wordt gebruikt door inktprinters duidelijke, afdrukken van hoge kwaliteit te produceren.

Publisher’s grootste zwakte is het gebrek aan grafische ontwerptools. Waar andere desktop publishing pakketten kunt u ambachtelijke logo’s of touch-up foto’s, Microsoft Publisher ondersteunt geen van beide. In plaats daarvan vast aan eenvoudiger effecten, zoals 3D profielen, schuine randen en basic QuickShapes. Als je geen ervaring hebt met een soort van beeldbewerking of grafisch ontwerp, zou je niet deze omissies missen, maar de mogelijkheid om glad te strijken een smet of herkleur een voorraad logo kan het verschil maken tussen een sjabloon en een gepersonaliseerde publicatie te maken.

De ware kracht van Microsoft Publisher is in de uitstekende kwaliteit en de selectie van de templates. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, Uitgeverij links naar online sjabloon Microsoft Office-portefeuille, die regelmatig wordt bijgewerkt en sport heldere, schone ontwerpen die gemakkelijk kan-jump start met uw projecten. De template selectie is niet bijzonder groot – je kunt alleen maar verwachten dat de toegang tot ongeveer 700 verschillende opties, in vergelijking met de duizenden die andere programma’s bieden – maar het is divers, met betrekking tot elk type project dat u zou kunnen ondernemen. Microsoft heeft geprobeerd de nummers blazen door het aanbieden tientallen varianten van dezelfde matrijs.

Grafisch ontwerp

De ware kracht van Microsoft Publisher is in de uitstekende kwaliteit en de selectie van de templates. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, Uitgeverij links naar online sjabloon Microsoft Office-portefeuille, die regelmatig wordt bijgewerkt en sport heldere, schone ontwerpen die gemakkelijk kan-jump start met uw projecten. De template selectie is niet bijzonder groot – je kunt alleen maar verwachten dat de toegang tot ongeveer 700 verschillende opties, in vergelijking met de duizenden die andere software biedt – maar het is divers, met betrekking tot elk type project dat u zou kunnen ondernemen. Microsoft heeft nog geprobeerd om de nummers te blazen door het aanbieden van tientallen lelijke varianten van hetzelfde sjabloon, het plukken van kwaliteit boven kwantiteit elke keer.

Microsoft heeft een mooie selectie van opties voor ondersteuning, inclusief handige veelgestelde vragen en tutorials op haar website om forums op Facebook en andere websites, moet u in staat om te antwoorden op vragen die je hebt te vinden. Terwijl e-mail ondersteuning is afwezig in Microsoft’s service, het bedrijf biedt zowel een telefoon en een live chat-opties. Live chat is een van de meest handige opties voor ondersteuning, het verstrekken van antwoorden op uw vragen in real-time, en een zeldzaamheid onder desktop uitgevers.

Microsoft Publisher lijkt misschien een tweede keuze naast vele toegewijde concurrenten uit andere bedrijven, maar laat je niet misleiden – dit is een van de beste publishing software rond. Toegegeven, het heeft zijn nadelen – we willen dat bood wat meer indrukwekkend graphic design tools – maar als een product voor het opmaken van uw gezin de volgende scrapbook pagina of het samenstellen van een nieuw CV, het is een van de beste. Het heeft een aantal van de beste typografie en sjabloonhulpmiddelen van elke DTP-software. Een andere knuffel bonus is de beschikbaarheid ervan. De meeste mensen hebben al toegang tot het, of ze het weten of niet, want het is opgenomen in het Microsoft Office-pakket. Dit is multifunctioneel software die u zullen helpen je allerlei documenten en publicaties te creëren.

Typografie & Templates

Help en ondersteuning

Overzicht