deep stofzuigers – Riccar Radiance Premium 2017

De Riccar Radiance Premium is een diepe reiniging vacuüm met een innovatieve motor systeem. Dit luxe vacuüm, net als alle Riccar modellen, wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. De Radiance Premium heeft unieke kenmerken en handige ingebouwde tools die u helpen een groot aantal oppervlakken te reinigen in uw huis.

Riccar stofzuigers hebben twee verschillende motoren die werken in serie om een ​​maximale luchtstroom naar zowel de vloer hoofd en de instrumenten te creëren. De meeste stofzuigers hebben een motor die ofwel sterk vloer zuig- of krachtig instrument zuigkracht creëert. De Tandem Air System, dat is wat Riccar noemt hun twee motoren, krijgt krachtige zuigkracht op al uw oppervlakken.

De Riccar Radiance premie heeft handige functies om uw stofzuigen zo eenvoudig mogelijk. LED-koplampen zichtbaar vuil en deeltjes die u anders zou missen tijdens het stofzuigen van de vloer. Er zijn handige hulpmiddelen aan boord bij uw Riccar om te helpen bij het reinigen van bekleding en afstoffen op moeilijk bereikbare plaatsen. Indicator licht laat u weten wanneer u uw tas te wijzigen of vervang het filter.

Dit model heeft een vuil-sensing verlichting op de reinigingskop om te laten zien waar de diep ingebed vuil op uw tapijt. Met een volledig gesloten systeem en een HEPA-filter, de Riccar Radiance premie vallen deeltjes tot 0,3 micron groot. Dit houdt het stof en allergenen uit de lucht als je vacuüm. De Radiance Premium maakt gebruik van zakken om het vuil vacuüm bevatten jou.

De Riccar Radiance Premium wordt geleverd met een garantie van vijf jaar. Op de Riccar website, bent u in staat om te vragen of opmerkingen in te dienen via e-mail. Er is ook een gratis nummer u kunt bellen als u nodig hebt met een servicemedewerker te spreken. Alleen Riccar dealers verkopen de vervanging zakken en filters, en er is een zoekfunctie, zodat u de dichtstbijzijnde dealer kunt vinden voor u.

De Riccar Radiance Premium is duurder dan veel andere stofzuigers, maar de high-end features geef uw tapijt grondig stofzuigen. Met een uitgebreide online help-centrum en een garantie van vijf jaar, dit vacuüm is een goede investering in de netheid van uw tapijten.