credit verslag – Identity Guard 2017

De Identity Guard Platinum plan komt met een krediet rapporten, credit scores en krediet monitoring evenals vele andere monitoring, bescherming en het herstel functies, onder meer verloren portemonnee bescherming en identiteitsdiefstal verzekering. De informatie is afkomstig van alle drie de kredietbureaus, zodat u een veel grondiger rapport dan alleen het krijgen van een jaarlijks krediet verslag van het ene bureau op uw eigen ontvangen.

Score van het Krediet & Reports

Met de Identity Guard Platinum plan, krijg je de waardevolle dienst te ontvangen bijgewerkt credit scores per maand. Als er onjuiste en schadelijke informatie die uw kredietwaardigheid pijn doet, zult u weten binnen een maand en kan snel de situatie te verhelpen.

Dit stelt de Platinum plannen uit elkaar, omdat het stelt u in staat om snel informatie te ontvangen en om de mogelijkheid om uw credit rapporten en scores accuraat te houden. Hoewel Identity Guard berekent uw credit score door factoring in alle kredietbureau informatie het, het maakt gebruik van een scorende model genaamd CreditXpert. Dit model is anders dan de FICO score die veel kredietverstrekkers kijken en daarom kan afwijken van de score van een schuldeiser trekt.

Identiteit Guard ook identiteitsdiefstal diensten en waarschuwingen met betrekking tot de bescherming van bepaalde veranderingen gemeld aan een kredietbureau. U krijgt ook maximaal $ 1 miljoen aan identiteitsdiefstal verzekeringsdekking. Om deze redenen en nog veel meer, Identity Guard is onze Top Tien beoordelingen Gold Award winnaar.

Wanneer u een credit verslag te ontvangen via Identity Guard, het bevat informatie van Experian, Equifax en TransUnion. Het is belangrijk om informatie uit alle drie krediet rapportage bureaus ontvangen omdat uw schuldeisers niet hoeft om informatie te melden om al deze agentschappen. Door het uitvoeren van een credit check met alle drie de bronnen, is er een hogere kans dat u niet zult verrast zijn door voorheen onbekende activiteit wanneer u probeert om meer krediet te verkrijgen.

U profiteert enorm van deze credit-monitoring service omdat je rapport updates met alle scores van de drie bureaus per maand krijgen. Dit is een veel slimmere methode om een ​​oogje op uw credit rating dan eenvoudig met behulp van een jaarlijks krediet rapport.

Identity Protection

Door de Platinum-pakket, wordt uw credit-bestand gecontroleerd elke dag op alle drie de grote kredietbureaus. U ontvangt snelle waarschuwingen als er bepaalde veranderingen, zoals nieuwe kredietaanvragen, creditcards, hypotheken of leningen op uw naam.

Deze credit verslag service biedt een handige app voor uw mobiele apparaat. Het levert het toezicht waarschuwingen en biedt toegang tot verschillende diensten en functies, zoals uw huidige credit scores. Het werkt voor iPhones en Android smartphones.

Identiteit Guard Platinum houdt bij welke informatie niet alleen online, maar ook in openbare registers die betrekking hebben op jou. Het horloges voor diefstal van identiteit – zelfs gevallen van mensen die proberen om uw adres te gebruiken.

Identiteit Guard biedt een-op-een ondersteuning geschil en fraude service. De verloren portemonnee bescherming kan helpen als uw creditcards, ID of andere informatie wordt verloren of gestolen. De diefstal van identiteit verzekering kunt u ontvangen tot maximaal $ 1 miljoen aan verliezen als gevolg van diefstal van identiteit die optreden tijdens het gebruik van de diensten Identity Guard’s te dekken.

De Identity Guard Platinum plan omvat extra functies die u nodig heeft, zoals antivirus en toetsaanslag-encryptiesoftware. Je hebt waarschijnlijk al beveiligingssoftware op uw computer is geïnstalleerd, maar als je dat niet doet, dit pakket biedt een groot aantal handige extra functies.

Identiteit Guard biedt een diversiteit aan plannen op diverse kosten. Voor een extra vergoeding kunt u zich aanmelden voor identiteitsdiefstal diensten bescherming van kinderen, die helaas het doelwit van identiteitsdieven zijn geworden in de afgelopen jaren. Child identiteitsdiefstal soms niet onmiddellijk gevolgen hebben en dus kunnen onopgemerkt blijven voor jaren. Slachtoffers dan ondervinden ernstige krediet problemen als ze ouder worden.

Help en ondersteuning

Daarnaast is deze credit-monitoring service biedt waarschuwingen via e-mail, sms of zelfs bellen, dus er is nooit een kans om niet geïnformeerd als Identity Guard mededelingen er iets fout gaat.

Als je in de problemen draaien of niet zeker bent over iets met betrekking tot uw creditcard of uw identiteit, deze service biedt hulp via telefoon en e-mail. Je hebt ook toegang tot online lesmateriaal, een blog en veelgestelde vragen. Helaas is het niet bieden live chat.

Overzicht

Identity Guard biedt meer dan alleen een credit verslag, credit score en credit-monitoring service. Dit bedrijf biedt ook verschillende soorten van identiteit-monitoring services, antivirus software en wachtwoordbeveiliging software. Als u al beveiligingsfuncties op uw computer, kan deze dienst je meer dan je nodig hebt. Echter, als je dergelijke toepassingen op uw computer niet hebt, Identity Guard kan een grote all-in-een service met vele voordelen zijn.