CMM software – Onderhoud Connection 2017

Onderhoud Connection biedt een eenvoudige en makkelijk te gebruiken CMMS software-interface voor het bijhouden van werkorders, asset management, preventief onderhoud, voorraadbeheer en rapportage. U kunt een wolk / hybride verbinding of een on-premise enige software oplossing te kiezen.

Met Onderhoud Connection werk order tracking functie kunt u werkorders maken en arbeid toe te wijzen aan elke bestelling. Deze functie biedt u ook met statusupdates als werk is aan de gang, en het helpt je actief informatie met betrekking tot het werk dat wordt verricht volgen. en de mensen die op uw orders werken – – U kan ook nuttig indicatoren zoals garantie timing en de follow-ups voor zover nodig, een leuke feature voor een CMMS dat je helpt toe te voegen hebben een grotere toegang tot informatie die tijd en geld kunnen besparen.

Met deze CMMS kunt u ook bijhouden werk geschiedenis en de kosten te verminderen downtime en verbeteren van activa onderhoud planning en scheduling, die defecte apparatuur kunnen voorkomen en verlengen de levensduur van de activa die u beheert. Asset management functies kunt u ook helpen met de dag dag-tot-de jaar-op-jaar het beheer van de problemen, zowel grote en kleine tot uw installatie soepel voor de lange termijn te houden.

Onderhoud Connection kunt u de meldingen die belangrijk zijn voor u en helpt u werkopdrachten en meten de kosten te maken te configureren. Het kan ook helpen met het toevoegen van seizoensgebonden en tijdelijke regeling daarvan nodig. U kunt het gebruiken om al uw voorraadkosten te volgen en te zien in uw voorraad kamers om te weten wanneer het tijd is om opnieuw orde onderdelen en benodigdheden – er is een functie waarmee u vast te stellen minimum en maximum reorder waarden om u te helpen de kosten te houden onder controle.

Reporting wordt makkelijker gemaakt met aanpasbare dashboards en configureerbare rapporten. De software bevat meer dan 200 rapportsjablonen.

Alle functionaliteit van de Maintenance Connection CMMS is beschikbaar voor gebruikers van tablets, mobiele telefoons, laptops en desktops – zolang er een internetverbinding, kunt u uw stakeholders bereiken en gebruik maken van de software.

Onderhoud Connection CMMS is geschikt voor productie-installaties, facility management, gezondheidszorg, transport, overheid, scholen, parken en recreatie en nog veel meer – en het is verfijnd genoeg om grotere klanten te behandelen. De lage kosten maakt het ook geschikt voor kleinere faciliteiten als goed. Over het algemeen onderhoud Connection is een betrouwbare, eenvoudige oplossing voor bedrijven van elke omvang.