cloud services – OpenDrive Cloud Services 2017 – Top Tens

OpenDrive is een cloud-dienst die u toelaat om niet alleen een back-up van uw gegevens, maar ook om te uploaden en toegang tot specifieke inhoud, zoals documenten, foto’s, video en muziek. Een geweldige feature is de mogelijkheid om documenten die niet op uw belangrijkste computer de bestanden bewerken en synchroniseren via de cloud naar andere computers en iOS-apparaten. U kunt ook samen met anderen aan uw projecten, maar je kunt niet uw e-mail, contacten en de agenda te synchroniseren.

Kenmerken

Deze cloud service is geweldig voor het opslaan, delen, samenwerken en back-up van uw gegevens. Zodra u een document naar uw OpenDrive rekening te uploaden, zult u in staat om het te synchroniseren tussen meerdere computers, waardoor u toegang waar en wanneer. Dit geldt ook voor het gebruik van uw Apple iOS-apparaten, waaronder de iPhone, iPad en iPod Touch.

Wat maakt OpenDrive afgezien van enkele cloud services is dat je in staat zijn om wijzigingen in bestanden te maken op een van uw apparaten, en die wijzigingen worden opgeslagen op alle gesynchroniseerde computers en iOS-apparaten. Bijvoorbeeld, als u een rapport aan het werk te schrijven en later besluiten dat je nodig hebt om wijzigingen aan te brengen, kunt u de OpenDrive app te openen op uw computer thuis en veranderingen te maken. Ze zullen verschijnen op alle computers die je hebt gesynchroniseerd met deze cloud service. Er is een optie om wijzigingen vervolgens opslaan en een nieuw document te maken, als je wilt.

Zodra u uw bestanden naar OpenDrive hebt geüpload, kunt u koppelingen naar specifieke documenten te delen met anderen, zodat ze kunnen samenwerken met u op hen. U kunt vinden en kopieer de links van de OpenDrive cloud service app of via uw online account. Niemand zal in staat zijn om iets te openen zonder dat je het verstrekken van een hotlink, plus al uw gegevens en bestanden zijn zeer veilig, met behulp van een 128-bit encrypted SSL (secure socket layer) verbinding.

De openbare map is ook een geweldige manier om bestanden te delen en samen te werken met anderen, en gelukkig is niet open voor iedereen online om de bestanden te vinden en te openen. U kunt toestaan ​​dat bepaalde gebruikers alleen specifieke items die u uploadt, zoals een rapport dat u bezig bent met een collega te zien. Maar ze zullen niet in staat zijn om vakantie foto’s die je hebt geüpload naar uw OpenDrive openbare map voor uw vrienden en familie te zien te zien.

Bij het samenwerken met anderen, worden alle wijzigingen die ze maken lijken in alle gesynchroniseerde computers. U zult geen problemen met het proberen te achterhalen welke document versie is de huidige daar wijzigingen zijn op alle apparaten in real-time gemaakt.

Mobile Access

Als u niet beschikt over een Mac of Windows-pc met de OpenDrive app gedownload hebt, kunt u zich aanmelden bij uw account vanaf elke browser en toegang tot het document te veranderen. Wanneer u klikt op het document dat u wilt bekijken of bewerken, een online app opent, waarmee u wijzigingen in uw document gemakkelijk te maken, net als met behulp van een Microsoft Office-toepassing. Omdat het bestand wordt gesynchroniseerd, worden wijzigingen verschijnen over alles wat je computers en iOS-apparaten die je hebt opgezet met OpenDrive. U kunt ook nieuwe documenten in OpenDrive creëren vanuit uw browser, en synchroniseren met uw apparaten en andere gebruikers.

U kunt OpenDrive om een ​​back-up van al uw belangrijke gegevens door het downloaden van de app op uw Windows-pc of Mac en het opzetten van het opslaan welke bestanden of mappen die u wilt back-up. Het is altijd belangrijk om een ​​goede back-up strategie, en dit cloud service wordt geleverd met deze optie. Bestanden en mappen veilig gesteund dus als systeem faalt, u gegevens opnieuw uw nieuwe computer of harddrive.

Je bent niet beperkt tot alleen het delen en synchroniseren van documenten met deze cloud service, maar ook foto’s, muziek en video’s. Als je eenmaal hebt geüpload, zult u in staat om deze te bekijken in uw gesynchroniseerde computers en iOS-apparaten. Het afspelen is vrij soepel en de kwaliteit is geweldig met zowel muziek en video’s.

Het enige wat je niet kunt doen met OpenDrive is synchroniseren van uw e-mail en agenda, maar de mogelijkheid om te uploaden, synchroniseren, delen en bewerken van uw documenten via deze cloud service is een leuke functie.

U kunt uw OpenDrive account vanaf je iPhone, iPad of iPod Touch met hun speciale app. Het is gemakkelijk om de app te gebruiken om toegang te krijgen en documenten lezen, samen te werken aan bestanden met uw collega’s en het streamen van video’s of muziek. Dit is een bijzonder handige functie als u gebruik maakt van een kleinere iPhone capaciteit, zoals een 8 GB of 16 GB model, en je kunt niet passen bij uw gehele collectie van muziek en video’s op je iOS-apparaat.

Als je eenmaal hebt ingesteld uw account, kunt u beginnen met het uploaden van uw gegevens en inhoud aan uw persoonlijke OpenDrive cloud. Van daar, het downloaden van de app en inloggen op je account en je krijgt onmiddellijk toegang hebben waar er een cellulaire of Wi-Fi-verbinding.

Makkelijk te gebruiken

Zoals bij elke kwaliteit cloud service, OpenDrive is eenvoudig in te stellen, dan is in wezen krijgt uit de weg, terwijl het back-up en synchroniseert uw bestanden op de achtergrond. Het is ook relatief eenvoudig om uw bestanden te delen met anderen, en de collaboration tools werken groot, zodat u en uw collega’s kunnen werken aan documenten online zonder problemen.

Tijdens het werken tussen meerdere besturingssystemen en apparaten, waaronder Windows, OS X en de iPhone of iPad, kan lastig zijn, intuïtief apps OpenDrive’s en website-interface dingen eenvoudig te houden zodat je niet te klikken rond proberen om bepaalde functies of bestanden te vinden.

Help en ondersteuning

OpenDrive biedt diverse hulp en ondersteuning opties, waaronder een pagina met veelgestelde vragen, een gebruikersforum waar u kunt communiceren met anderen en een Twitter-pagina waar ze advies of eventuele problemen met de cloud service te posten. Als u nog vragen of wilt u technische ondersteuning kunt u contact met hen opnemen via e-mail.

grootste kenmerk OpenDrive is zodat u documenten op een computer en maak vervolgens toegang en bewerk ze online met je iOS-apparaat of een andere computer. Deze cloud service maakt het perfect eenvoudig om al uw bestanden via elk apparaat kunt u zich synchroniseren. Het is een geweldig hulpmiddel om samen te werken met anderen, plus het delen van uw bestanden, foto’s, muziek en video’s is zeer eenvoudig, en de kwaliteit van de weergave is groot. We willen graag de toegang tot andere mobiele apparaten, zoals die wordt aangedreven door Windows of Android te zien, maar zolang uw mobiele apparaten zijn gemaakt door Apple, bent u gedekt.

Overzicht