cloud hosting – DreamHost Cloud Hosting 2017 – Top Tens

DreamHost is het aanbieden van cloud hosting oplossingen sinds 1997. Dit bedrijf richt zich op de klantenservice en biedt een verscheidenheid aan oplossingen voor het web, met inbegrip van web hosting en cloud hosting. DreamHost heeft ervaring in het werken met een verscheidenheid van de website van behoeften, met inbegrip van kleine sites als persoonlijke blogs, kleine bedrijventerreinen en ondernemer sites.

Overzicht

De pakketten die door DreamHost bieden u flexibiliteit en geef uw website van de ruimte die het nodig heeft om te groeien. Het basispakket wordt geleverd met 30 GB aan dedicated schijfruimte en is een van de weinige plannen we onbeperkte bandbreedte bieden gevonden. Je moet ook mogelijkheden van de hosting onbeperkt aantal domeinen en subdomeinen onder uw enkel account. Echter, onbeperkt niet echt betekent onbeperkt. Terwijl het bedrijf van uw account niet beperkt, bent u beperkt door de hoeveelheid schijfruimte die u zich kunt veroorloven met uw cloud hosting pakket.

Met deze cloud server, kunt u één IP-adres per account te bevestigen en worden geen CPU-cores toegewezen. Terwijl we de limiet van één IP-adres bleek te zijn ongeveer gemiddeld, waren we teleurgesteld door het gebrek aan CPU cores. De meeste andere diensten die we op zijn minst een deel van een CPU-core beoordeeld toe te wijzen.

We vonden de hulp en steun van DreamHost om behulpzaam te zijn. Hoewel het niet gratis voorrang steun te bieden, krijgt u toegang tot hulp bij het indienen van een support ticket of via de live chat functie op de website. We vonden het wachten tijden voor de steun te zijn ongeveer gemiddeld: ongeveer tien minuten. Toen we vragen over het oplossen van problemen of setup, vertegenwoordigers waren deskundig en vriendelijk.

De cPanel met deze service is ontworpen als een dashboard, waardoor het opzetten van uw account uitzonderlijk makkelijk en snel. Met behulp van het bedieningspaneel, kunt u onbeperkt FTP-accounts aanmaken en aanpassen van uw 404-pagina’s. Dit maatwerk geeft uw website een persoonlijke touch. Een functie die we waren teleurgesteld ontbreekt in deze hosting pakket te zien is e-commerce oplossingen. Deze diensten zijn alleen beschikbaar voor een extra maandelijkse vergoeding.

Beveiligingsopties met DreamHost omvatten site back-up en herstel, twee functies die we waren blij om te zien die bij dit pakket. Hoewel, als je wilt SSL certificaat en een SSD toe te voegen, moet je extra betalen elke maand. Als beveiligde cloud hosting voor u belangrijk is, wil je deze extra beveiligingsfuncties toe te voegen.

Deze cloud hosting service biedt een fatsoenlijke scala aan diensten, al waren we ontzet dat sommige functies kost extra per maand. Het is een solide keuze als je cloud hosting behoeften zijn eenvoudig.