brillen online – GlassesUSA.com 2017

GlassesUSA.com is een eyewear provider met een grote selectie van naam-merk frames en hoogwaardige lenzen. Het aanbieden van een 30-dagen, no-vragen-gesteld terugkeerbeleid en de productie van alle lenzen in een eigen laboratorium, GlassesUSA.com is een van de beste keuzes voor het kopen van een bril online.

Overzicht

Met meer dan 400 merknaam frame van ontwerpers als B & K, Diesel, Giorgio Armani, Tommy Hilfiger en Elizabeth Arden, en meer dan 2.000 frames, GlassesUSA.com heeft een van de beste en grootste selecties van brillen voor mannen en vrouwen online. Het bedrijf biedt ook frames voor kinderen, maar de selectie is beperkter.

Het vinden van de frames die u wilt kan ontmoedigend met zo veel stijlen en keuzes zijn, dus GlassesUSA.com heeft een virtuele opticien kader tovenaar applicatie geïmplementeerd om u te helpen beperken uw opties. Het stellen van een aantal vragen over uw levensstijl en favoriete activiteiten, de virtuele opticien presenteert u met een selectie van frames om mee te beginnen. Het bedrijf biedt een ongelooflijke selectie van frames voor alle smaken, waaronder full-rand, half-rand en randloze monturen en een apart gedeelte voor het voorschrijven zonnebrillen passen.

Als je nieuwsgierig bent om te zien hoe je eruit zou zien het dragen van een bepaald paar van frames, kunt u de Try-It Mirror, gebruik maken van een virtuele try-on widget waarmee u kunt zien hoe de frames zou kijken op je gezicht met behulp van een headshot van jezelf dat je uploaden naar de site.

Alle lenzen van deze online winkel glazen worden geproduceerd in het bedrijf in-house laboratorium. GlassesUSA.com niet uitbesteden lens fabricage, verzekeren snellere doorlooptijden en snellere levering. Het bedrijf biedt single-visie, progressieve, bifocale lenzen en trifocale evenals leesbril en mode bril met een aantal van haar frames.

GlassesUSA is geregistreerd als een medisch fabrikant van het apparaat met de FDA, en alle lenzen groter zijn dan de FDA de vereiste veiligheidsnormen. U kunt anti-kras, anti-glare en coatings UV-bescherming toe te voegen aan uw lenzen.

Meekleurende lenzen zijn ook beschikbaar. Deze lenzen veranderen tinten afhankelijk van de aanwezige hoeveelheid zonlicht te helpen verminderen van vermoeide ogen functioneren als buiten zonnebrillen en gewone brillen binnen. Voorschrift zonnebril en gepolariseerde lenzen zijn beschikbaar en verschillende kleurtinten kunnen worden toegevoegd aan de normale sterkte.

GlassesUSA.com omvat single-vision, standaard 1.5 lenzen met krasbestendige coating met elk frame aankoop. Een zaak en schoonmaakdoekje zijn inbegrepen bij uw bestelling. Het bedrijf biedt een 100 procent tevredenheidsgarantie, en elke paar lenzen creëert wordt voorafgaand aan de verzending getest. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw bril, zal het bedrijf deze remake.

GlassesUSA.com biedt prioritaire post en koeriers scheepvaart opties. Als u in de Verenigde Staten woont, GlassesUSA.com biedt gratis verzending. Je krijgt een order tracking nummer voor elke zending, en de internationale scheepvaart naar Canada, de Britse en de rest van de wereld is ook beschikbaar.

We zijn blij om te zien dat GlassesUSA.com biedt gratis retourzending als je nodig hebt om je bril terug te keren. De gemiddelde doorlooptijd voor single-vision bril is drie dagen of minder, met multifocale lenzen nemen tot zes dagen. Omdat alle GlassesUSA.com brillen zijn gemaakt in-house, moet uw bril niet meer dan twee weken aan te komen.

U kunt contact opnemen met de klantenservice via e-mail, live chat of het kiezen van het bedrijf gratis telefoonnummer. Als u wilt het beleid en de informatie zelf het bedrijf te onderzoeken, zijn er meerdere artikelen over blog van het bedrijf, en je kunt de veelgestelde vragen op de homepage inzage. GlassesUSA.com accepteert ook recepten per fax of gescande en verzonden als e-mailbijlage.

Tijdens onze review van deze online brillen provider, waren we onder de indruk van GlassesUSA.com de 30-dagen, no-risk garantie. Als u niet tevreden bent met uw aankoop om welke reden dan ook in de eerste 30 dagen, kunt u uw bril zonder vragen terug te keren. Daarnaast worden alle frames en lenzen bedekt met een 365-dagen garantie, dat geeft je een 50 procent winkel krediet in de richting van een vervangend paar.

GlassesUSA.com is zeker een geweldige online glazen winkel te overwegen wanneer u op zoek naar een hoge kwaliteit glazen. De selectie van designer monturen en zonnebrillen is uitgebreid, en met gratis verzending op alle bestellingen binnen de VS en reguliere kortingen, GlassesUSA.com is één van de beste bril providers online.