woordenboek software – Visual Thesaurus

De Visual Thesaurus is niet zoals elk ander woordenboek software in de beoordeling. Er zijn 145.000 ingangen en ze zijn met elkaar verbonden in een of andere manier. Dit zou een geweldig hulpmiddel voor iemand die probeert om hun woordenschat te vergroten, omdat het de relaties tussen de woorden laat zien zijn.

Overzicht

De software heeft audio-uitspraken en de delen van meningsuiting. U kunt ook de woorden die worden weergegeven als u niet wilt dat bepaalde inhoud te filteren.

De help-sectie bestaat uit een knop die u kunt inschakelen en vervolgens als u wijzen op de verschillende delen van het programma zal een beschrijving geven. Het programma is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken en echt geen leercurve.

Er is ook een online versie beschikbaar die slechts $ 2,95 per maand of $ 19,95 per jaar. De positieve kant aan het gebruik van de online editie is de toegang tot de woordenschat in het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Een 14-dagen gratis trial is alleen verkrijgbaar via de online editie.

U kunt naar de website en zie hoe Visual Thesaurus werkt. Het is zeker een om te controleren en wie weet, kan het werk voor je. Als er niets anders is het wel leuk om mee te spelen.