voorbereiding op noodsituaties winkels – SurvivorMall.com 2017

In een tijd waarin natuurrampen en door de mens veroorzaakte tragedies regelmatig te maken krantenkoppen over de hele wereld, SurvivorMall biedt een uitgebreide winkel voor de paraatheid liefhebbers van alle strepen. Noodmaatregelen dat op een bepaald moment kan hebben leek geworteld in fictie, nu voelen als een reële mogelijkheid. Als je kijkt naar de lijst van functies in het SurvivorMall homepage sommige lijkt het dramatische – gun accessoires, spy gear, stun guns, gasmaskers en eindtijd media. Er is zelfs een boek bespreken van Bijbels bewijs van een op handen zijnde zombie apocalyps. Zelfs als doomsday retoriek is niet je kopje thee, wordt voorbereid voor alle soorten noodsituaties is een goed idee, en deze dienst kan je daarbij helpen. De website heeft een groot aantal praktische zaken, zoals het bewaren van voedsel en kampeerspullen.

Overzicht

Als u het samenstellen van uw eigen noodpakket, SurvivorMall heeft de basisuitrusting je nodig hebt. Als u uw huis te verlaten voor een tijd of noodzaak om noodmaatregelen te nemen in uw eigen huis, zonder elektriciteit of warmte, dan kunt u apparatuur om u te helpen comfortabel te blijven.

Hoewel dit bedrijf niet zo veel EHBO-opties als de beste service in onze reviews hebben, biedt het een aantal basis-EHBO-kits die essentiële functies die u nodig hebt als iemand gewond is zal bieden. Ook als je huisdieren hebt, deze service ontbreekt verbruiksartikelen die specifiek voor dieren, zoals gevriesdroogd voedsel voor huisdieren en voorgemonteerde huisdier kits. Dit kan een probleem zijn voor sommige omdat veel mensen hun huisdieren beschouwen als deel van de familie.

Ten aanzien van andere hulpdiensten essentials in uw bouwpakket, zoals onderdak, warmte en verlichting op te nemen, SurvivorMall heeft een verscheidenheid aan opties, waaronder betaalbare één- en tweepersoons tenten, survival slaapzakken en hand-crank LED zaklampen. Andere licht de keuze uit een kerosine lantaarn en een acht-uur licht stick. De site heeft ook accu’s om uw apparaten opgeladen tijdens een stroomstoring te houden, maar als er moet worden uitgebreid macht problemen is er niets in de weg van zonnepanelen of generatoren.

Als je in een crisis die vereist dat u zich terugtrekken in een woestijn omgeving, of merkt dat je plotseling zonder werk, voedsel kan een bron van zorg. Deze dienst heeft een indrukwekkende selectie van gevriesdroogd voedsel, met menu-items die kip teriyaki met rijst, rundvlees stroganoff, chili mac met rundvlees, en roerei en spek bevatten. U kunt de aankoop 10 can bestellingen die u kunt pakken en mee te nemen in een tijd van crisis, of in bulk containers ten bedrage van tientallen jaren van opslag van voedsel. Er zijn ook een aantal levensmiddelen pouch opties om mee te nemen op de weg. De site heeft een aantal MRE maaltijden die je kunt eten recht uit de zak, maar deze opties zijn beperkter.

In noodsituaties zoals aardbevingen en orkanen, of tijdens een onvoorziene watercrisis, met een waterleiding bij de hand kan van essentieel belang zijn. SurvivorMall watervoorziening opties zijn voldoende. Er zijn verschillende water zakje opties voor de korte termijn noodsituaties. Voor meer uitgebreide noodgevallen, kunt u kiezen uit verschillende waterfiltratie opties om te filteren en te zuiveren het water je beschikbaar hebt.

SurvivorMall heeft ook een aantal opties voor de korte termijn noodsituaties in de vorm van 72 uur en auto noodpakketten. Deze voorgemonteerd kits hebben alle essentiële benodigdheden die u nodig hebt in de tijd van een acute crisis. Als je van voorgemonteerd survival kits, SurvivorMall is een goede keuze. Echter, als u liever uw eigen keuze van voedsel te vervangen in een voorgemonteerde survival kit zul je moeten gaan door een andere winkel. Ook ontbreekt zijn benodigdheden voor een bepaalde ramp, zoals een aardbeving.

U kunt contact opnemen met het bedrijf via e-mail of telefoon als u vragen hebt. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen op veelgestelde vragen te beantwoorden. Hoewel er niet zo veel praktische voorbereiding op het onderwijs materiaal zoals je zou vinden op een website als Quake Kare, is er veel informatie door te klikken op de afzonderlijke product beschrijvingen te worden gehouden.

SurvivorMall heeft diverse hulpgoederen die kampeerspullen, pistool accessoires en een brede selectie van voedsel opslag opties, evenals tal van overleving en EHBO-kits bevatten. Dit is een van de beste survival food bedrijven vonden we, met een overvloed aan korte en lange termijn opslag van voedsel opties. Helaas is deze service niet levert specifiek verkopen voor huisdieren, en het niet laat u uw eten opties aanpassen in survival kits. Maar je kunt het grootste deel van de leveringen die je nodig hebt door middel van deze winkel te vinden.