Stomers – Oster Double Tiered, 2017

De Oster Double Tiered Stoomboot van het Voedsel is een van de beste laaggeprijsde modellen die we vinden in termen van koken vermogen. Hoewel het waterreservoir is klein en moeilijk te vullen, dit voedsel steamer is zeer eenvoudig te reinigen, en de resultaten van onze keuken testen waren allemaal positief. Het is ook een klein model, geschikt voor het stomen van voedsel voor 1-2 personen of bijgerechten voor een klein gezin.

Overzicht

We testten vis, kip, groenten en rijst in de Oster stoomboot. Ondanks het feit dat een van de goedkoopste voedsel stoomboten we geëvalueerd, het koken resultaten waren solide. Groenten, rijst en kip waren allemaal goed geliefd door onze reviewers, en de vis was vrij sappig en lekker.

De Oster steamer is een twee-tiered, 400-watt apparaat. De twee containers toe te voegen tot een totale capaciteit van vijf liter, en het water reservoir bevat 16 ounces. Net als sommige van de andere kleine stoomboten op onze line-up, is dit apparaat niet met een zichtbare water-level raam of een exterieur water vulling lade of uitloop. Door zijn kleine capaciteit en het ontbreken van een externe vulling methode, kunnen er situaties waarin je moet het kookproces te stoppen om het apparaat te openen, ontstapelen van de trays en vul het reservoir.

Een ander nadeel is dat deze elektrische foodsteamer geen rekening gehouden met een rijstkom, maar nog steeds in geslaagd om een ​​aantal van de stoomboten die wel beter presteren. U hoeft niet een warming-instelling of een uitgestelde start te krijgen. Oster heeft ook geen enkele start-to-afwerking recepten, die nuttig kan zijn als je nieuw bent bij stomen bent.

De Oster Double Gedifferentieerde Eten Steamer was zeer eenvoudig te reinigen. Onze testers noemde dit het makkelijkst te wassen met de hand, en de trays zijn vaatwasmachinebestendig. U kunt gemakkelijk te vegen de basis met een vochtig washandje. De dampende schalen nest bij elkaar en nemen weinig ruimte in beslag als u van plan om het weg in een kast instoppen.

Oster biedt een garantie van een jaar, dat is de industriestandaard voor voedsel stoomboten. Oster website biedt ook een online product registratie, order tracking, product en orde ondersteuning en product handleidingen. We waren in staat om snel hulp krijgen via de telefoon, en onze e-mail vragen worden binnen 24 uur beantwoord.

Terwijl we een groter model met een beetje meer veelzijdigheid liever, de Oster Double Tiered Eten Steamer is een geweldig low-end toestel. Als u op zoek bent naar een goedkope eenheid om voedsel te stomen en het niet erg het ontbreken van een aantal gemak is voorzien van de beste voedsel stoomboten hebben, de Oster stoomboot is de juiste keuze.