scannen van documenten diensten – Iron Mountain 2017

Iron Mountain neemt een andere benadering van het scannen van documenten en het papierloze kantoor. In plaats van het scannen van uw gehele document repository, de service vaststelt welke van uw document types het vaakst worden gebruikt. Deze kleinere body van de documenten wordt vervolgens gescand terwijl de ander papierwerk wordt opgeslagen op een van de locaties van Iron Mountain. Als u een van uw opgeslagen documenten, een scan-on-demand service kicks in en je bent in rekening gebracht voor deze dienst, samen met een retrieval en het schap teruggeplaatst vergoeding, in aanvulling op uw lopende opslagkosten.

Overzicht

Iron Mountain biedt meest typische documenten scannen van diensten, waaronder veilige pick-up van uw bestanden, de voorbereiding van documenten te scannen, indexeren van uw gehele document repository, integratie van uw gescande bestanden naar een bestaand EDMS-systeem en veilige versnipperen wanneer uw scanning project is afgerond . Scans kunnen worden bereid als PDF-bestanden. Hierdoor kan de tekst doorzoekbaar zijn met behoud van het uiterlijk van het originele document. Wees ervan bewust dat Iron Mountain biedt geen scannen van diensten op uw plaats van het bedrijfsleven.

Kosten voor diverse scan- en storage-diensten zijn allemaal bied- en afzonderlijk gefactureerd. In aanvulling op de opslag kosten, kunnen deze kosten een vergoeding bevatten om uw account te sluiten als u niet meer diensten vereisen, samen met een factuur voor het hebben van uw documenten teruggegeven aan u of veilig versnipperd.

Iron Mountain 3.600 vrachtwagens en bestelwagens hebben beveiliging en alarmsystemen die radiofrequentie authenticatie en tracking in-transit chain-of-custody-technologie te gebruiken. Het bedrijf, waarvan de bovengrondse en ondergrondse installaties worden zwaar bewaakt en klimaatbeheersing. Daarnaast, Iron Mountain medische dossiers programma, met inbegrip van cloud storage, is HIPAA-compliant.

Net als alle van de aanbieders die we beoordeeld, Iron Mountain heeft e-mail en telefonische ondersteuning. Daarnaast heeft het een live chat functie. Terwijl live chat onmiddellijk wordt beantwoord tijdens de normale kantooruren, konden onze live chat vertegenwoordiger niet beantwoorden een aantal fundamentele vragen. We waren ook teleurgesteld dat de antwoorden op e-mails duurde drie tot vier dagen en telefoon wachttijden van een half uur of meer waren vrij routine in ons contact met het bedrijf. De website van Iron Mountain is echter gevuld met allerlei thought leadership en nuttige informatie, zoals case studies, white papers, video’s, podcasts en nog veel meer.

Met 1.000 vestigingen wereldwijd, bedient Iron Mountain klanten in de juridische, gezondheidszorg, human resources, overheid, financiƫn, verzekeringen, vastgoed, energie en nutsbedrijven gebieden. Het is het meest bekend om zijn diensten aan de filmindustrie.

Met de combinatie van scannen en storage-diensten, Iron Mountain biedt een alternatief set van diensten die een totale document archief maken. Echter, als je van plan bent om papierloos te gaan of op te slaan uw papieren documenten voor een langere periode van tijd, kunt u vinden het minder duur om uw gehele archief gescand door een bedrijf met behulp van een meer traditionele business model. Controleer uw bod zorgvuldig om zeker te zijn u elke service die u in rekening worden gebracht voor het te begrijpen.