onkostenbeheer diensten – Taxbot 2017

Met een aantrekkelijke interface die eenvoudig te gebruiken, Taxbot is een goede oplossing voor onkostenbeheer. Deze tool maakt het gemakkelijk om bij te houden van zakelijke uitgaven, met inbegrip van kilometers in de wereld te houden, vanaf elke locatie met behulp van uw laptop of telefoon. Deze zakelijke kosten tracker is bijzonder motiverend, omdat het een doorlopend overzicht van de potentiële besparingen die u toekomende door het documenteren van uw aftrekbare kosten houdt.

Overzicht

Kilometerstand tracking is eenvoudig met Taxbot. Met behulp van de mobiele app en GPS-mogelijkheden van de telefoon, het duurt maar een paar tikken voordat de telefoon cijfers uit waar je bent in de wereld en dan begint te loggen uw mijlen. Aan het einde van een reis, een andere kraan heeft de app tabelleren uw kilometerstand – je hoeft niet kilometerstanden of iets anders nodig. Taxbot berekent alles voor je. Als u vergeet om een ​​reis met uw smartphone in te loggen, of als u niet beschikt over een smartphone hebt, kun je reiskosten inloggen na de feiten met behulp van de online interface. Je hoeft alleen maar het begin en einde adressen. Taxbot’s Google Maps integratie zorgt voor de rest. Dit is handig, omdat je niet hoeft te knoeien met kilometerstanden, zelfs na het feit.

Taxbot is een van slechts een handvol van de expense management diensten die credit card integratie biedt. U geeft uw zakelijke creditcard informatie en Taxbot begint te loggen uw transacties met die kaart. Wanneer een transactie komt door, Taxbot controleert of je al die kosten aangemeld toen het gebeurde. Zo niet, dan gaat in een lijst van potentieel gemiste aftrekbare beroepskosten die u later kunnen bekijken. Als je een eigen risico credit card transactie werd gemist, kunt u deze verplaatsen naar Taxbot’s lopend totaal. Taxbot automatisch hebt geïmporteerd de meeste details over de transactie, zoals datum en categorie, maar krijgt u de gelegenheid om een ​​paar nieuwe details toe te voegen en voeg een foto van de ontvangst als je wilt, als voorbereiding op de belasting tijd. Taxbot integreert met 10.000 financiële instellingen, zodat het waarschijnlijk werkt met uw zakelijke creditcard.

Er zijn een paar kleine features ontbreken Taxbot als je het vergelijkt met soortgelijke instrumenten. Sommige koste trackers maken het gemakkelijk om per e-mail ontvangsten voor fiscale tijd te nemen – je kunt ze doorsturen en hebben de applicatie te lezen en te extraheren data en totalen. Taxbot doet dat niet. Ook Taxbot geen gegevens te extraheren uit een ontvangstbewijs voor u of leesbevestigingen zoals sommige toepassingen te doen. Ook al heb je meestal moeten double-check al die informatie hoe dan ook, we willen apps die je de mogelijkheid geven.

Zakelijke kosten kunnen snel uit de hand lopen als je niet beschikt over een registratiesysteem in de plaats. Taxbot kan u helpen bijhouden en organiseren van al uw uitgaven, zodat u het maximale belastingteruggaaf mogelijk. Taxbot is niet de meest geavanceerde tool – het ontbreekt aan een paar mogelijkheden die we waarderen, met inbegrip van de mogelijkheid om informatie van papieren bonnen halen en de mogelijkheid om e-ontvangsten te integreren – maar de essentie al zitten er in een zeer gebruiksvriendelijk pakket. Met Taxbot, kun je gaan in fiscale seizoen met een paar volledige verslagen in plaats van een schoenendoos vol van de ontvangsten.