mobiele telefoons – Samsung Vitality 2017

De Samsung Vitality combineert smartphone-functies zoals e-mail, internet en gemakkelijk data-overdracht met een nieuwe muziekdienst, een 3.2MP camera en video-opnamemogelijkheid. Deze eigenschappen maken de Samsung prepaid mobiele telefoon de beste op de markt als u op zoek bent naar een top-of-the-line functionaliteit met nul service plan van betrokkenheid. De Samsung Vitality is een touchscreen telefoon met glanzende cherry behuizing. Het komt met de Android 2.3 Gingerbread besturingssysteem en is our Top Tien Gold Award winnaar voor pay-as-you-go telefoons.

Basis kenmerken

Hoewel de Samsung Vitality is een superieur optie voor no-inzet telefoons, het mist de nieuwste Android-besturingssysteem en een aantal van de beste smartphone opties, zoals een front-facing camera voor video-chat-mogelijkheden. De telefoon heeft ook een reputatie voor het hebben van een lage kwaliteit luidspreker. Deze factor zou kunnen afwenden de meest fervente muziekliefhebbers. Bovendien is de muziek die je downloaden via Muve Muziek is alleen van jou om zo lang als u doorgaat met uw maandelijkse telefoonrekening te betalen te houden. Dat maakt de dienst meer als een verhuurdienst dan een aankoop van een.

De Samsung Vitality is beschikbaar via Cricket Wireless. De Muve Music plan van het komt met inclusief onbeperkt telefoon tijd, toegang tot het web en muziek. Al met al, zal uw maandelijkse factuur voor deze smartphone ongeveer $ 15 minder dan vergelijkbare plannen die contracten op lange termijn nodig zijn. Als u besluit dat het niet de moeite waard, kun je op elk moment annuleren.

De Samsung Vitality wordt standaard geleverd met het Android 2.3 besturingssysteem, ook bekend als de Gingerbread besturingssysteem. Dit systeem is niet het laatste nieuws van de Google-eigendom Android lijn, maar het geeft je toegang tot de meeste van de 2000 apps beschikbaar op de markt. Vitaliteit’s versie van Android draait op de telefoon van 800 MHz processor.

Voordat u de telefoon gebruiken om games te spelen, toegang tot het internet of naar muziek luisteren, moet je het om te functioneren als een telefoon. De Samsung Vitality doet een groot werk in deze arena. Het komt zelfs met extra’s om uw roeping ervaring ideaal te maken. Ten eerste kunt u uw Samsung Vitality and Cricket Wireless te gebruiken om te plaatsen en een onbeperkt aantal oproepen te ontvangen. Je hebt ook toegang tot de voicemail, wisselgesprek, 3-weg of conference calling en gratis 411 service. Luidspreker is ook opgenomen, maar deze functie heeft een slechte reputatie op de Samsung Vitality omdat de externe luidspreker is vrij rustig.

De Samsung Vitality prepaid mobiele telefoon is een grote communicatie-instrument als het gaat om messaging. U kunt een onbeperkt aantal tekst, foto of video-berichten te verzenden. Zelfs internationale sms wordt ondersteund, en u kunt het allemaal gemakkelijk doen met de steun van Swype-technologie. Deze functie is een integraal onderdeel van de touchscreen-functionaliteit Vitality’s. Het werkt door middel van een vier-line QWERTY-toetsenbord dat verschijnt op het scherm wanneer u een tekstvak te selecteren. Schuif uw vinger over de letters van het woord dat u probeert te typen en uw telefoon herkent en voer uw woord. U kunt ook het touchscreen toetsenbord gebruiken om letters in te voeren one-at-a-time. Wanneer je dit doet, zal de woorden deel van uw gepersonaliseerde Swype woordenboek geworden. Terwijl Swype maakt sneller dan ooit tevoren sms’en, het komt met een paar eigenaardigheden. Bijvoorbeeld, zou u per ongeluk in te voeren “invariant badged aardappelen” als je bedoelt “instant aardappelpuree,” of “Ik zou” in plaats van “is.” Gelukkig kun je je Swypo verlagen door het schrappen van verkeerde woorden uit uw persoonlijk woordenboek. We raden aan het doornemen van de Swype handleiding voordat u texting starten. proof-lezen van uw berichten voordat je druk op Verzenden Wij ook zeer aan te bevelen.

vermaak

Afhankelijk van uw gebruik gewoonten, zoals het aantal apps die u hebt draait en of u gebruik maken van de telefoon ingebouwde camera, de Samsung Vitality lithium-ion batterij ondersteunt tot 250 uur standby-tijd. Maar dat aantal is vrij realistisch. In vergelijking met andere prepaid telefoons, de standby-tijd van de Vitality is iets onder het gemiddelde. Gesprekstijd, daarentegen, is boven het gemiddelde. Het was de op een na beste vonden we onder onze Top Tien prepaid telefoons. Net als bij stand-by tijd, spreektijd per acculading zal variëren op basis van uw verbruik gewoonten.

vordering Samsung Vitality op roem is dat het de eerste smartphone met Muve Music, de eigen mediaspeler van Cricket Wireless. U kunt deze nieuwe muziek-speler te gebruiken door het downloaden van muziek van een exclusieve bibliotheek met behulp van uw computer en een USB-kabel. Helaas kun je niet downloaden Muve muziek draadloos. Desalniettemin kun je zoveel muziek downloaden als je wilt. Je zal niet in staat zijn om een ​​catalogus van de beschikbare muziek te vinden voordat u deze prepaid telefoon te kopen, maar vertegenwoordigers Cricket zeggen Muve ondersteunt alle genres.

Andere kenmerken van Muve Music (uitgesproken move) maken het meer dan alleen maar een mediaspeler. Muve wordt geleverd met Shazam, die bijna elke opgenomen song of klassiek stuk kan identificeren door simpelweg elektronisch te luisteren. Het is net als de meeste goed op de hoogte platenzaak eigenaar in de wereld, en het past precies in je zak. Als de muziek je ontdekt met behulp van Shazam is verkrijgbaar bij de Muve bibliotheek, kunt u deze downloaden naar uw apparaat de volgende keer dat u de stekker in. Muve fungeert ook als een radio-dj. Elke ochtend, als je daarvoor kiest, kunt u een aangepaste selectie van nieuwe muziek op je telefoon. Bovendien kunt u Muve gebruiken om ringtones te maken om u te waarschuwen van inkomende oproepen en ringback tonen om bellers te vermaken terwijl ze wachten voor u te beantwoorden. Onbeperkt mobiel video-entertainment is ook inbegrepen. Het is belangrijk op te merken dat als je niet voor kiezen om te betalen voor de dienst elke maand ‘, zal uw mediacollectie verdwijnen als u Muve gebruiken. Bovendien kunt u uw muziek overzetten van je telefoon naar je computer of een ander apparaat te luisteren. Dat maakt de speler meer als een verhuurdienst dan vergelijkbare download diensten zoals Apple iTunes of Amazon Cloud Services. Gelukkig kunt u de Amazone dienst te downloaden naar uw telefoon als Muve onvoldoende voor uw muziek luisteren eisen bewijst. Vitaliteit wordt geleverd met 4 GB geheugen, waarvan een groot deel wordt door de meegeleverde apps genomen, maar u kunt upgraden naar 32GB met een microSD-kaart.

Het Android besturingssysteem is een andere opvallende kenmerk van de Samsung Vitality prepaid smartphone. Het geeft u toegang tot veel functies, zoals surfen op het web en e-connectiviteit. Alle grote openbare providers zoals Yahoo Mail en Gmail worden ondersteund, evenals vele particuliere aanbieders. U krijgt ook toegang tot de apps winkel met Samsung Vitality. Dat betekent dat je kunt krijgen gratis games zoals Angry Birds of Sudoku. U kunt ook meer geavanceerde applicaties, zoals de Kindle of de New York Times lezers of educatieve degenen zoals Celeste voor de astronomie of Algebra Tutor. Andere app opties omvatten social networking tools, Netflix, taak managers en de batterij spaarders, Google Maps, sport tracking en nog veel meer.

Extra entertainment functies zijn ingebouwd in de Samsung Vitality. Ze beschikken over een 3.2MP digitale camera met video-opnamemogelijkheid en een standaard 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Je krijgt ook Bluetooth-connectiviteit, 3G Wi-Fi en Tri-Band frequentie ondersteuning.

In vergelijking met andere pay-as-you-go telefoons, een van de beste features van de Samsung Vitality is zijn touchscreen. De 3,5-inch scherm is HVGA, wat betekent dat het gebruikt de helft van de resolutie van de standaard tv-schermen. Dat komt neer op 480×320 pixels, een 3: 2 beeldverhouding. Deze resolutie is laag in vergelijking met de high-definition beeld krijg je op veel digitale televisies en computerschermen, maar het is voldoende voor persoonlijk gebruik on-the-go. De resolutie en de grootte van het scherm zijn vergelijkbaar met andere prepaid smartphones we beoordeeld.

Ontwerp

De grootte en het gewicht van de Vitality ook in het gemiddelde bereik vergeleken met andere prepaid smartphones. Deze pay-as-you-go telefoon is iets meer dan een half inch dik en is 4,6 inch groot, ongeveer een derde weer de breedte van een standaard creditcard. De Samsung Galaxy weegt meer dan een kwart pond, dankzij het grote touchscreen.

De Samsung Vitality is een geweldige telefoon optie voor engagement-phobes met een yen voor technische functies zoals muziek on-the-go, web- en e-mail toegang en een uitstekende beschikbaarheid app. Helaas, de aard van de pay-as-you-go dienst die wordt geleverd met de Vitality betekent dat veel van uw digitale inhoud verloren gaan als u besluit om uw account te annuleren. De telefoon heeft ook enkele kleine gebreken in het ontwerp, zoals een beperkte levensduur van de batterij en een groter formaat dan de meeste concurrerende prepaid telefoons. Toch is deze telefoon is een geweldige optie voor pay-as-you-go-gebruikers. De Samsung Vitality is niet alleen een telefoon, maar een ware mini-computer die klein genoeg is voor bijna elke broekzak, handtas of aktetas.

Overzicht