luchtontvochtigers – Comfort-Aire BHD-701-H 2017

Comfort-Aire’s doel is om woonruimten comfortabeler te maken. De BHD-701-H luchtontvochtigers doet dat door het nivelleren van de luchtvochtigheid in uw huis. Het maakt niet alleen uw woning comfortabeler om in te zijn, maar bespaart ook energie en geld. De functies en mogelijkheden maken het een top-rated luchtontvochtigers, en het verdient our top tien Silver Award.

prestatie

De Comfort-Aire BHD-701-H luchtontvochtigers is in staat om het verwijderen van een stevige 70 pinten van water uit de lucht in een periode van 24 uur, die is uitstekend vocht extractie en kan zeker een verschil maken in het comfort van uw huis te maken. Bovendien kan overmatig vocht aan uw gezondheid gevaarlijk zijn, omdat het een onaangename voedingsbodem voor bacteriën en virussen kunnen maken, en het kan de structuur van uw huis en zijn bezittingen met schimmel en meeldauw beschadigen. Een kwaliteit ontvochtiger kan een wereld van verschil maken, en de Comfort-Aire presenteert tal van waardevolle functies om uw interieur omgeving te verbeteren.

Onder andere, kan deze ontvochtiger het vocht in kamers die overspannen 2500 vierkante voet regelen. Dit is kleiner dan het gebied dat door onze top-rated luchtontvochtigers, maar het is nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid ruimte.

Deze ontvochtiger biedt een verzameling reservoir dat 12,7 pinten van water houdt, wat betekent dat je moet de emmer vaak leeg, tenzij u gebruik maken van de voortdurende drainage mogelijkheden maken. Doen dat is makkelijk omdat je een slang hechten aan het apparaat en dat brengt het water door de slang in een nabijgelegen afvoer, dat is een reden waarom dit een uitstekende keuze voor een kelder ontvochtiger zou zijn omdat veel kelders zijn voorzien van riolering. Als u kiest voor continue drainage, hoeft u niet langer om het water te monitoren.

Dit is een enigszins luidruchtige luchtontvochtigers, het meten van 58,3 decibel wanneer deze werkt, dat is lawaaierig in veel wijken en is een andere reden waarom dit een geweldige dehumidifier voor kelders zou zijn.

Er zijn vele mogelijkheden met deze ontvochtiger dat het een self-het behoud van de machine te maken: Het heeft een automatische herstart, shut-off en ontdooi-functie, zodat u niet hoeft te voortdurend te controleren van het apparaat. Het schakelt automatisch aan en uit om het niveau van de luchtvochtigheid die u hebt ingesteld te ontmoeten. De ontdooiing functie maakt het een perfecte optie voor een kelder ontvochtiger of een die je in de eerste plaats te gebruiken in een garage of berging in uw huis. De Comfort-Aire kan koele temperaturen zo laag als 41 graden Fahrenheit weerstaan ​​en ontdooit zichzelf automatisch te voorkomen dat het water bevriest en beschadiging van het apparaat.

gemakken

De ontvochtiger omvat zowel een volledig emmer alert en het handige eigenschap van een klein venster voor die toegankelijk water aanduidt zodat u controleren wanneer de emmer moet worden geleegd.

Daarnaast is het toestel voorzien van een digitaal display waar de hygrostaat en andere controles zijn gevestigd. Het bedieningspaneel laat u uit de twee verschillende ventilator snelheden te kiezen, afhankelijk van hoeveel vocht je hebt en hoe snel je het nodig hebt verwijderd. De ontvochtiger wordt ook geleverd met een verwijderbaar luchtfilter. Terwijl het extraheren van vocht uit de lucht, is ook het uitfilteren van ongewenste bacteriën en stof.

Het komt ook met een garantie van een jaar voor onderdelen en vervanging, in de veronderstelling dat zij worden onderworpen aan een normaal gebruik. U krijgt ook een garantie van vijf jaar voor het verzegelde systeem gedeelte van de inrichting.

De luchtontvochtiger is een groot model. Het is 10,8 inch diep, 15,4 inch breed en 23,3 duim hoog, en weegt 39,7 pond. Het is een stand-alone model dat u kunt plaatsen in de hoek van elke kamer die u wilt ontvochtigd. Gelukkig, het heeft vier wielen te helpen met draagbaarheid wanneer u wilt het in een ander deel van het huis.

Gezien de capaciteit en het vermogen van de ontvochtiger, gebruikt een relatief kleine hoeveelheid energie voor in vergelijking met andere eenheden. De ontvochtiger draait op 720 watt, dat is net iets boven het gemiddelde voor de producten in onze line-up, en Energy Star tarieven is een energie-efficiënt model. Met zijn witte buitenkant, het is een subtiel apparaat dat waarschijnlijk zou mengen in goed met bijna elk interieur.

Comfort-Aire’s ontvochtiger maakt uw huis een meer comfortabele plaats door het verwijderen van overtollig vocht uit de lucht. Het haalt een royale 70 pinten vocht per 24 uur. Met behulp van een conservatieve hoeveelheid energie, de ontvochtiger reguleert vochtigheid mooi, maakt uw woning comfortabeler, helpt bij het beschermen van uw bezittingen van schimmel en meeldauw, en zorgt ervoor dat u schonere lucht om te ademen. Met alle functies en handige kenmerken van deze ontvochtiger, zelden moet u het apparaat te controleren, vooral als u gebruik maken van de continue-drainerende functie.

Garantie

Ontwerp

Overzicht