hometrainer – Stamina Magnetic Fusion 7250, 2017

Er zijn vele mogelijkheden om een ​​comfortabele en efficiënte training op de Stamina Magnetic Fusion 7250. Deze hometrainer is voorzien van een ligfiets design, 12 vooraf ingestelde workouts, en een grote, gevoerde zitting te waarborgen. Het biedt ook wielen voor gemakkelijk transport. Echter, dit apparaat is erg basic en ontbreekt een handvol mogelijkheden, dat is een reden waarom dit toestel lager gerangschikt in onze line-up.

Overzicht

Als het gaat om fitness tracking mogelijkheden, deze fiets biedt alleen de benodigdheden. Het biedt 12 ingebouwde trainingen die variatie toe te voegen aan een dagelijkse workout regime. Deze programma’s variëren van intervallen, fitness testen, bergen, 60 procent hartslag en 85 procent hartslag. Ook al zijn er een tiental trainingen om uit te kiezen, waren we teleurgesteld in het nummer. De beste fietsen bieden meer dan 20 workout opties. Deze ligfiets heeft 16 weerstandsniveaus om uit te kiezen, waardoor u geniet van een vlotte rit, maar nogmaals, dit aantal is gemiddeld en niets bijzonders.

U kunt de zetel in de Stamina hometrainer aan te passen aan te passen je behoeften te troosten. De zitting is een grote, gewatteerde en gevormde zitting. De pedalen worden gewogen en voorzien van bandjes. Toch willen we de mogelijkheid om het stuur aan uw comfort behoeften te voldoen bewegen te zien.

Er zijn maar weinig design kenmerken op deze fiets. Er is een waterfles houder en een backlit console om eenvoudig je statistieken te bekijken. Er is echter geen ventilator, of een boek rust. Er is ook geen geluidsinstallatie, mp3-aansluiting of USB-laadstation. U kunt deze functies op vergelijkbare hometrainers te vinden.

Ondanks het gebrek aan ontwerpkenmerken, de afmetingen van deze ligfiets zijn vergelijkbaar met andere producten. Deze hometrainer is 51 duim lang, 24 inch breed en 53 inch lang. Het ook weegt ongeveer 114 pond. De wielen op deze machine helpen u de fiets te verplaatsen naar een nieuwe locatie.

We waren teleurgesteld in de garantie op dit product. Een garantie van vijf jaar fabrieksgarantie is opgenomen op het frame van de fiets, en een 90-dagen garantie inbegrepen voor bewegende onderdelen en arbeid. Wij zouden graag zien dat onderdelen en arbeid van de hometrainer is gedekt voor ten minste een jaar.

De Stamina Magnetic Fusion 7250 zal u helpen uit te werken en in vorm te krijgen, maar het ontbreekt veel functies die een training nog aangenamer te maken. Er zijn slechts 12 vooraf ingestelde workouts geprogrammeerd op deze hometrainer. De garantie is ook een van de kortste we zagen toen in vergelijking met soortgelijke producten in onze line-up. Echter, als het ontwerp functies en extra’s doen niet veel voor u, deze ligfiets heeft de basisfuncties om u te helpen uw lichaam gezondheid en conditie te verbeteren.