front load wasmachine – Frigidaire Ready Steam 2017

De Frigidaire Ready Steam FFFS5115PA front-load wasmachine geeft je 10 verschillende wasbeurten en zes wassen opties om uit te kiezen voor elke lading wasgoed je doet in zijn 3.9-kubieke voet wastobbe. Bovendien, aan te pakken zowat elke soort wasgoed je hebt, krijg je vijf verschillende bodem niveaus voor licht vervuild om sterk vervuild wasgoed.

Overzicht

U hebt de keuze uit zes wassen en spoelen temperaturen, met inbegrip van een ontsmetten optie. De Sanitize selectie zal helpen bij het verwijderen tot 99,9 procent van de bacteriën die kunnen verzamelen over uw wasgoed. De Advanced Technology Rinse is ook nuttig voor het houden van uw kleding extra schoon. Tijdens de laatste spoeling van het wasprogramma, het maakt gebruik van zoet water, dat helpt allergenen nog op het wasgoed te verminderen en geeft je zelfs witter blanken.

Van de 10 wasbeurten, waren we onder de indruk om een ​​snelle wasbeurt, dat is een beetje anders dan vergelijkbare cycli op andere machines te zien. Dit wasprogramma kan een volle lading wasgoed in slechts 20 minuten. Deze machine wordt geleverd met andere nuttige cycli met inbegrip van fijne was, zwaar, normaal en witste wit.

Inbegrepen in de naam, wordt Frigidaire Klaar optie Steam opgenomen in deze voorlader wasmachine, en het is een leuke functie te hebben. Deze functie helpt hardnekkige vlekken die residentie op uw wasgoed kan hebben genomen te verwijderen. U kunt de optie stoom toe te voegen aan een aantal van de cycli.

Je kon niet vragen om een ​​betere garantie van Frigidaire met dit front-loading wasmachine. Voor het eerste jaar wordt de onderdelen en eventuele arbeidskosten die u nodig heeft gedekt. Bovendien wordt de sluitring motor ondersteund door 10-jaar dekking en de roestvrijstalen teil valt de levensduur van het product.

Frigidaire biedt hulp en ondersteuning via de telefoon en e-mail. Echter, met het oog op hulp via e-mail te krijgen, moet u invullen van een online contactformulier op de Frigidaire website voor het bedrijf om te reageren. Frigidaire biedt de gebruikershandleiding en veelgestelde vragen op zijn website ter referentie.

Dit Frigidaire Ready Steam front-load wasmachine is een goede optie voor mensen op zoek naar een eenvoudige ring met de gemakken die een front-loader wasmachine biedt. Daarnaast krijg je een stellaire garantie en een handvol leuke features, zoals de vele wasbeurten en de optie Ready Steam.