facial analyzer – FingerTec Facial Analyzer 2017 – Top Tens

De FaceID 4 van FingerTec levert nauwkeurige identiteitscontrole met behulp van contactloze biometrische technologie. Het verhoogt de veiligheid en stroomlijnt payroll met een aantal geavanceerde functies.

Het beschikt over VX 8,0 Face BioBridge, een algoritme dat in staat is te detecteren gelaatstrekken tijdens de inschrijving, dus verificatie is snel – het nemen van slechts enkele seconden – en accuraat. Naast de hoge resolutie camera, dit gezichtsherkenning apparaat heeft een infrarood licht dat de controle mogelijk maakt, zelfs op plaatsen met een minimale verlichting.

De FingerTec FaceID 4 is ergonomisch ontworpen voor eenvoudige positionering en uitlijning van uw gezicht voor een naadloze verificatie tegemoet te komen. Elke terminal slaat tot 800 werknemers gezicht profielen en 10.000 badges. Daarnaast is het registreert tot 100.000 logs voor de rapportage.

FaceID 4 biedt ook meerdere verificatiemethoden. Naast de erkenning onder ogen, het laat je programmeren en medewerkers te controleren met een kaart of via een uniek wachtwoord. De gezichtsherkenning FaceID 4 heeft de mogelijkheid om te synchroniseren met je pc via TCP / IP, die het verbindt met uw werkplek netwerk, of u kunt kiezen om toegang te krijgen via een standaard USB-stick te uploaden en downloaden van informatie. U kunt ook verschillende terminals te koppelen aan het netwerk wanneer u extra logins voor aparte ingangen nodig.

U kunt de 3-inch TFT-kleurenscherm programmeren om een ​​identiteitsbewijs met foto of een kort bericht weer te geven, en ook om een ​​stem groet aan alle medewerkers te geven. De FingerTec FaceID 4-systeem is in staat om verschillende talen, waardoor het nuttig in vele landen over de hele wereld of voor bedrijven met multi-lingual werknemers. Het omvat het meegeleverde software, zodat u uw gegevens te beheren als beheerder. U kunt rapporten uitvoeren, volgen werknemer aanwezigheid en traagheid, en de software te integreren met een systeem van derden.

Naast zijn functie als een biometrische prikklok, het FaceID 4 heeft een security-optie, zodat u het gebruiken voor toegang tot de deur. Dit voorkomt onbevoegde medewerkers binnendringen beveiligde locaties zoals een bank, laboratorium of fabriek. Het heeft een sirene die afgaat wanneer de verificatie mislukt of het apparaat weigert toegang tot een beveiligde locatie.

De FaceID 4 is een economisch gezichtsherkenning systeem ontworpen met de middelgroot bedrijf in het achterhoofd. Het is ontworpen om een ​​low-cost optie die geen zaken of de veiligheid in gevaar brengt zijn.