eierkokers – Egg Station 2017

U kunt de Egg Station ES-1200 elektrische eierkoker gebruiken om een ​​grote partij eieren snel koken voor grote groepen mensen. De eieren zijn klaar om te eten in slechts 120 seconden, waardoor je ontbijt en andere maaltijden klaar te maken voor veel mensen tegelijk.

Met een buitenoppervlak van roestvrij staal, de ei ES-1200 kookt eieren via stoom methode burgers die sappig en gelijkmatig gaar te produceren. De stoom komt van het zwenkbare deksel, die sluit via eieren gekookt. In ongeveer twee minuten, zijn ze klaar om te worden verwijderd en vervangen door de volgende ronde, helpen om het proces te versnellen in commerciële keukens. Het compacte formaat van dit apparaat maakt het gemakkelijk op te slaan in de meeste keukens.

Wanneer de eierkoker is op, de schakelaar branden als een waarschuwing dat het accessoire wordt verwarmd. Het toont zowel audio en visuele indicatoren als je eten klaar is, het uitzenden van een geluid wanneer het tijd is om de eieren van het fornuis te verwijderen. De meegeleverde plug kunt u de 17,25 x 17,5 x 9-inch bakplaat correct stroom te voorzien. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de voorkant van het fornuis, zodat u uw warmte en elektriciteit in één plek.

Zes verschillende modellen zijn verkrijgbaar in deze lijn van het ei fornuizen. Twee zijn voorzien van een vernikkelde grill, en ze leveren individuele 3-inch pasteitjes. Met de vergulde grill, koken u uw eieren aan de ene kant, terwijl de voorbereiding ham, voorgekookt spek of andere vleeswaren aan de andere kant. Hiermee kunt u een volledige maaltijd te maken via een oppervlak in plaats van meerdere stukken van kookgerei. Alle items onder de deksel koken met de dezelfde stoom-methode, het houden van alles vochtig.

De set bestaat uit 12 anti-aanbak ringen om je eieren te geven een gelijkmatige, ronde vorm met een diameter van 3 inch, terwijl het materiaal hen ervan weerhoudt zich vastklampen aan de zijkanten. Optionele accessoires voor de machine voorzien van een spatel, schraper en een knijpfles om u te helpen bij de voorbereiding van uw voedsel. U kunt het gereedschap tijdens de actieve kooktijd gebruiken koken makkelijker te maken. De optionele borstel kunt u schrobben beneden de grillplaat voor het geval u een volledige schoonmaak voor de volgende dag de ronde van voedsel nodig hebben. Als gevolg van de roestvrijstalen constructie, deze elektrische eierkoker is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden in een professionele keuken.

The Egg Station ES-1200 is een duur apparaat dat het best geschikt is voor restaurants en commercieel gebruik. Het kookt snel en efficiënt voor grote mensenmassa’s.