ebooks software – eBook Maestro PRO 2017

eBook Maestro PRO is zowel een effectieve en eenvoudige eBook schepper. Hoewel het lijkt niet zo geavanceerd als andere toepassingen op het eerste gezicht te zijn, biedt de software-functie opties die u niet zult vinden in andere toepassingen. eBook Maestro kunt u uw werk te uploaden naar het web waar het wordt beschermd door een wachtwoord, zodat alleen geautoriseerde gebruikers wijzigingen aanbrengen. Ook kunt u aan branding voor uw eBook te creëren evenals het creëren van een proefperiode voor uw lezers. Het is terecht de winnaar van onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

Kenmerken

Naast wachtwoordbeveiliging en branding mogelijkheden, één van de functies die we vonden het meest bruikbaar in dit eBook software is de link naar kant en klare HTML-pagina’s. Dit is vooral handig voor gebruikers die niet vertrouwd zijn met het creëren van hun eigen pagina’s. De downloadbare HTML-sjablonen bevat bereid pagina’s voor een eenvoudige eBook, een eBook met een glijdende advertentie rotator, een eBook zonder linkerpaneel, een boete eBook, een TreeView eBook, een volume eBook, een galerij met slideshows, een galerij met thumbnails en meer . Met deze functie kunt u een e-boek snel en professioneel te maken.

De werkbalk aan de bovenkant van het venster huizen pictogrammen en rubrieken die u zal toestaan ​​om een ​​nieuwe eBook maken, opent u een bestaand boek, en op te slaan of de samenstelling van een nieuw opgerichte eBook. Over het algemeen, de applicatie is goed ontworpen en zeer makkelijk te gebruiken. Elk van de functies en mogelijkheden die de site biedt, is gemakkelijk te vinden en te navigeren door. Toch ziet het er veel minder ver gevorderd dan sommige van zijn concurrenten, en het gemakkelijk om te kijken naar deze software en het beroep als achterhaald zou zijn.

Het venster wordt geopend aan de algemene instellingen van het eBook maker. Deze pagina biedt een aangewezen ruimte voor elk stukje informatie die u wilt met uw e-boek op te nemen. De opties omvatten informatie zoals eBook Naam, Auteur Naam, Homepage, Contact E-mail, Reviews / Awards Pagina, Copyright HTML String en Diversen URL. U uw eigen informatie toe te voegen gewoon om het bijbehorende veld. De gehele applicatie is gemaakt om deze gebruiksvriendelijke ongeacht stap van het proces dat u zich bezig met zijn.

Dit eBook maker biedt een aantal formaten die verder reiken dan die van de typische eBook maker biedt. U kunt eBook Maestro Pro gebruiken om educatief materiaal, albums en prentenboeken te maken in een digitaal formaat.

Wat maakt het ook eBook Maestro PRO zo nuttig zijn de verschillende manieren om elk eBook-formaat te structureren. Er zijn zo veel manieren om hoofdstukken weer te geven, en ze zijn ingesteld in elk sjabloon voor u om in te vullen. Deze software biedt bruikbare structuur en gemakkelijke toegang tot verschillende formaten.

format Capabilities

Publicaties die met eBook Maestro PRO kunnen worden samengesteld met verschillende bestandstypen. Elk van de bruikbare bestandstypen eenvoudig te uploaden en plaatsen in het boek. De enige bestanden waarmee zij niet verenigbaar zijn de LIT en VOB bestanden. Ook al is het een beetje teleurstellend niet om alle bestandstypen te zien beschikbaar, dit is nog steeds een van de weinige problemen met de software, en je kunt vrijwel elk ander type bestand te gebruiken. Zodra het boek klaar om te worden opgesteld, kan eBook Maestro ofwel een EXE of EBM-bestand te maken.

eBook Maestro PRO verstrekt een groot deel van de hulp en ondersteuning. Op de website van het bedrijf vindt u een stap-voor-stap handleiding dat zal je leren hoe je een eBook vanuit het niets te maken, evenals een handleiding kunt u online lezen of downloaden. Beide documenten zijn duidelijk en zeer gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, dus ze zijn vooral handig als dit de eerste keer is het creëren van een eBook. Er zijn geanimeerde demo’s, lessen en artikelen, een support formulier om een ​​vertegenwoordiger te bereiken, en een Wat is er nieuw pagina. We vonden elk van deze middelen net zo behulpzaam en informatief. Er is ook een korte pagina met veelgestelde vragen, dat basisinformatie over het product biedt.

Als de informatie online helpt je niet met wat je nodig hebt, kunt u een vertegenwoordiger per e-mail. Elke keer dat we het bedrijf gemaild over de toepassing, kregen we een e-mail het aanpakken van onze vragen binnen 24 uur. De vertegenwoordigers we kwamen waren beleefd en het product begrepen.

eBook Maestro PRO dient als een gateway tussen u en de digitale publishing rijk. Zodra uw e-boek is samengesteld kunt u de gegevens en content te uploaden naar de toepassing, aanpassen van de grootte van uw project en Verspreid jouw creatie. Het is een geweldige keuze voor eBook-makers omdat het niet alleen de basisfuncties veel gebruikers zoeken naar, het biedt ook functies die de kwaliteit van uw eBooks te verbeteren.

ondersteunde bestanden

Help en ondersteuning

Overzicht