dvd-spelers – Audiovox 2017

De competitieve specs vellen top draagbare dvd-spelers zorgen voor een zeer goede vergelijking. In feite is de Audiovox DS2058 heeft iets betere video en audio kwaliteit – en veel langere levensduur van de batterij – dan onze Gold Award winnende Pyle PDH14. Echter, de Audiovox biedt vrijwel geen klantenondersteuning voor de auto dvd-speler.

Video & Audio Prestaties

Zolang alles werkt, de Audiovox is een top dvd-speler die een ideale reisgezel op lange road trips kan zijn. De beeldkwaliteit is uitstekend, hoewel de kijkhoek is een beetje smal. De ingebouwde speakers zijn luid en duidelijk, hoewel de hoofdtelefoon is een beetje stiller dan andere DVD-spelers. Om deze redenen, de Audiovox DS2058 verdient onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

We testten de Audiovox door het kijken naar een DVD waren we zeer vertrouwd met en het uitvoeren van verschillende tests. Ten eerste hebben we gekeken naar de speler videokwaliteit. Verrassend genoeg, ondanks het feit dat een lagere resolutie dan de Pyle PDH14, de Audiovox nauwkeurig weergegeven van de beelden. We testten de kijkhoek met een gradenboog en draad, het markeren van de punt op de gradenboog waar het beeld op zoek gegaan naar vervormd. Deze DVD-speler biedt een iets smalle 35-graden kijkhoek, dus het is misschien niet de beste keuze voor gezinnen met meerdere kinderen.

We testten de luidheid van de luidsprekers en waren onder de indruk. Niet alleen zijn de ingebouwde luidsprekers duidelijk – ze kunnen oplopen tot 92 dB bij maximale instellingen. We aangesloten op een hoofdtelefoon en getest ze op dezelfde manier, en terwijl ze nog duidelijk, ze zijn stiller dan andere DVD-spelers ‘hoofdtelefoon slots, alleen in staat om 70 dB te bereiken op maximale instellingen.

Het apparaat wordt geleverd met bijna alle van de extra functies die we zoeken. De anti-skipping kunt u kijken in vrijwel elke omgeving, zonder bang te zijn dat de DVD zal overslaan. De weergave geheugen kunt u aan de macht af van de speler en pick-up waar je was gebleven wanneer u het weer inschakelen. Als uw kinderen zijn met behulp van de reis dvd-speler, kunt u ouderlijk toezicht ingesteld om het gebruik te beperken. Tot slot, het wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat u de speler kunt bedienen zonder op een van de knoppen op het apparaat. Het enige ontbrekende element is een hoofdtelefoon, al is er een aansluiting waar je kunt aansluiten op je eigen koptelefoon.

De echte verrassing met dit apparaat is zijn indrukwekkende levensduur van de batterij. Audiovox belooft vijf uur afspelen van de interne batterij, maar als we volledig opgeladen en speelde een DVD op repeat, waren we in staat om meer dan acht uur squeeze out voordat de speler uitgeschakeld.

draagbaarheid Features

Naast de indrukwekkend lange levensduur van de batterij, de speler kunt u ook content af te spelen vanaf SD-geheugenkaarten en USB flash drives. U kunt de speler gebruiken met uw TV via AV-uitgang van de speler. Tot slot, het komt met een auto-adapter, maar het bevat geen auto montagekit.

De grote teleurstelling met deze Audiovox dvd-speler is het gebrek aan ondersteuning. De speler wordt geleverd met een 90-dagen garantie, die een familie zou krijgen door middel van een zomervakantie, maar alle hulp moet je eigenlijk nodig hebt het niet verwachten. Het enige contact methode op de website VOXX Electronics is e-mail, maar elke keer als we gebruikten het, we niet in geslaagd om een ​​reactie te krijgen. We hebben zelfs geprobeerd om contact opnemen met hun social media teams om hen te informeren dat we zaten te wachten op een antwoord op onze e-mails, maar toch konden we geen antwoorden. Het is moeilijk om te vertrouwen dat een bedrijf zijn klanten zal ondersteunen wanneer de garantie is zo kort en het weigert te reageren op meerdere e-mails.

De Audiovox DS2058 is een uitstekende draagbare dvd-speler met een uitstekende video- en audiokwaliteit. De kijkhoek is een beetje te smal, maar de batterij is indrukwekkend lang op meer dan acht uur. Helaas zijn er vrijwel geen opties voor ondersteuning, omdat de garantie duurt slechts 90 dagen en we konden nooit contact met vertegenwoordigers van de klantendienst te maken. Toch, zo lang als het goed werkt, is dit een geweldige reis dvd-speler.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht