dvd kopieer software – 1Step DVD Copy 2017

Noot van de redactie: de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) verbiedt het omzeilen kopie encryptie die op commerciële schijven. De DMCA maakt geen uitzondering voor het omzeilen van deze coderingen voor persoonlijk gebruik. Top Tien Reviews onderschrijft piraterij of enige andere illegale activiteit.

Overzicht

In onze evaluatie van de beste dvd-kopieer software, 1Step DVD Copy gerangschikt in de middling deel van onze side-by-side vergelijkingstabel. Het heeft genoeg kopiëren en customisation tools om het nuttig te maken, maar het is niet alles wat we zoeken in onze review hebben.

Het programma zelf is eenvoudig genoeg om te gebruiken. Zodra een dvd in de software is geladen, kunt u een conversie met een enkele klik beginnen. U kunt ervoor kiezen om ofwel een exacte kopie van uw DVD te maken of te comprimeren om te passen op een kleinere capaciteit lege schijf. Zodra het kopieerproces begint, duurt het tussen de 30 en 45 minuten om een ​​nieuwe schijf te maken. Iedereen kan leren en het gebruik van dit programma met weinig problemen.

Als u ervoor kiest om een ​​exacte kopie van uw DVD te maken, moet u de grotere capaciteit van lege DVD-9 te gebruiken. De video zal zien en spelen feilloos in uw dvd-speler. Als u de minder dure, kleinere capaciteit lege DVD-5 te gebruiken, moet het programma om de film aan te passen comprimeren. Deze compressie resulteert in een merkbaar kwaliteitsverlies op de gekopieerde disc. De video ziet er korrelig en wazig, vooral wanneer gespeeld op een groot, high-definition televisie.

U kunt deze kwaliteit verlies te voorkomen door het verwijderen van de inhoud van de originele schijf voordat u het kopiëren. Dit programma laat u kiezen welke tracks en functies die u wilt branden naar de nieuwe schijf. In het algemeen, is de functie presentatie van een commerciële schijf past op een DVD-5 zonder compressie. Dit is een geweldig hulpmiddel als je het niet erg vindt het verlies van de bonus features van een DVD.

Als middel dit programma dat de meeste andere programma beoordeeld we niet de mogelijkheid om de film om op DVD in een stand-alone videobestand. Hierdoor kunt u uw film op vrijwel elk apparaat dat u bezit.

Terwijl de kern functionaliteit van een DVD copier aanwezig is en goed werkt, wordt dit programma mist een aantal van de tools die we zoeken in de beste software. Bijvoorbeeld, kunt u geen gebruik maken van dit programma om een ​​DVD ISO-bestand op te slaan op uw harde schijf. Een ISO-bestand is de blauwdruk van een schijf, en op te slaan op uw computer creëert een virtuele schijf die u kunt gebruiken in een dvd-speler software. Je zou ook kunnen dit bestand gebruiken om een ​​nieuw exemplaar van de schijf te branden, zonder het origineel. Dit vermogen zou goed zijn voor het archiveren van uw DVD-bibliotheken digitaal zijn.

1Step DVD Copy is een goed genoeg programma om een ​​middelmatig plek in onze review van de beste dvd-kopieer software te rechtvaardigen. Het is makkelijk te gebruiken en maakt kopieën snel en effectief. Maar het mist een aantal van de geavanceerde functies van de programma’s die hoger in onze line-up gerangschikt.