dvd en video software ipod – Xilisoft

een van de beste in de wereld is Xilisoft DVD en Video to iPod Suite. Deze DVD en video naar iPod conversie programma biedt een solide product met een high-performance capaciteiten. De functies kunt u uw conversie te passen, terwijl de snelheid kunt u meer bestanden te converteren in minder tijd. Xilisoft werkt ook met Windows Vista.

features Set

Xilisoft doet geweldig verbouwing met dvd’s en video’s. De geconverteerde dvd-bestanden hebben een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. We hadden geen problemen met de synchronisatie Xilisoft’s conversie software in onze tests.

Een werkende partnerschap bestaat tussen Xilisoft en onze ImTOO. Zij voeren gezamenlijk onderzoek, alsmede werken samen om nieuwe conversie-technologie producten te ontwikkelen, dus hun software is vergelijkbaar in functie en uiterlijk. Xilisoft is nog steeds een van de meest stabiele suites we beoordeeld.

Xilisoft heeft een goede reeks van functies. Het programma laat de gebruiker toe om de kwaliteit en dus op grootte van de output bestand te selecteren. Dit zorgt voor een optimale ruimte op uw iPod. U kunt ook uw eigen start- en stoptijden te geven u controle over de lengte van uw conversie.

Een ongewone eigenschap Xilisoft heeft dat de meeste conversie suites niet voorzien is van een “log” -functie. Het stelt u in staat om aantekeningen te maken of laat jezelf herinneringen. Dit kan handig zijn om vele redenen, zoals te merken welke bestanden zijn de snelste, welke instellingen zijn uw favoriet en ga zo maar door.

Xilisoft werkte in de meeste van onze tests; zou echter een aantal dvd’s uitgebracht door Sony Pictures niet werken met deze software.

Makkelijk te gebruiken

Net als de meeste DVD en Video to iPod conversie software, Xilisoft bestaat uit twee programma’s, DVD to iPod Converter en Video to iPod Converter. De lay-out van beide programma’s is eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. De meeste functies zijn toegankelijk vanuit het hoofdscherm. Extra functies in de menu werkbalk zijn schaars. Echter, alles wat je nodig hebt om een ​​uitstekende conversies te maken te vinden op het hoofdscherm van het programma.

Xilisoft zet persoonlijke homepage video-dvd’s in hoge kwaliteit MP4-bestanden. Wij vonden geen bewijs van pixilation of uitrekken. Het geluid synchronisatie was ook foutloos.

We hadden weinig problemen met de video-bestanden die we omgerekend Xilisoft. Het programma heeft in het algemeen een grote nauwkeurigheid in het omzetten van videobestanden. Het beeld is levendig en het geluid is duidelijk.

Wanneer we een AVI omgezet in MP4, ervaren we een probleem met geluid synchronisatie, wat rekoefeningen en een aantal onjuiste kleur conversie. We testten de software met andere AVI-bestanden en geen andere problemen. We concludeerden dat de oorspronkelijke AVI-bestand een aantal anomalieën kunnen hebben gehad.

Xilisoft De conversie snelheid is snel; het duurt slechts een derde van de tijd om een ​​DVD-disc het zou duren om hem te bekijken om te zetten. Videobestanden nemen iets langer om te zetten, maar het is nog steeds minder dan de helft van de tijd zou nemen om de video te bekijken.

hulp en ondersteuning Xilisoft’s is geweldig. Ze bieden uitgebreide handleidingen, nuttige veelgestelde vragen en responsieve e-mail ondersteuning. Ze bieden ook een Mac-versie voor degenen die de voorkeur aan Apple-producten te gebruiken rondom.

Kwaliteit van DVD

Over het geheel genomen Xilisoft’s complete DVD en Video to iPod Suite is groot. De conversie snelheid is uitstekend, afgewerkt product is van hoge kwaliteit en ondersteuning is top-notch. Zowel Xilisoft en haar zusterbedrijf, ImTOO, zijn eerste klas converters.

Kwaliteit van de Video

Snelheid van Conversion

Help / Ondersteuning

Overzicht