dvd-collectie software – WinCatalog 2017

Het loont de moeite om te beschikken over gedetailleerde, accurate informatie wanneer je iets catalogus en uw filmbibliotheek zou geen uitzondering zijn. De WinCatalog 2015 dvd-collectie software heeft open data velden, waarmee u de precieze details die je collectie te maken netjes georganiseerd en makkelijk te ziften door toe te voegen. Het heeft extra functies die helpen om uw gegevens veilig en georganiseerd, en het is vrij gemakkelijk te gebruiken, hoewel het je niet zo veel controle over de catalogus geeft als andere programma’s doen.

Overzicht

U kunt catalogus uw video collectie ongeacht het formaat, omdat deze software kunt u toevoegen aan uw geliefde fysieke videotheek evenals nieuwere digitale bestanden. De software is compatibel met Windows-besturingssystemen, maar – geen Mac OS X of mobile companion apps.

Het leuke van deze software is zijn volledige database, die eventuele bezorgdheid over een tekort aan ruimte voor detaillering uw filmcollectie, ongeacht hoeveel video’s je hebt en het maakt niet uit welk formaat ze zijn verwijderd. Het invoeren van video-informatie neemt niet veel tijd in beslag nemen met de software, en het geeft je een verscheidenheid aan manieren om gegevens toe te voegen. Voor digitale video’s, kunt u het vertellen om uw hele harde schijf, of zelfs alleen maar een specifieke map te scannen, voor video’s en het zal automatisch u helpen om informatie over hen te verzamelen. Het kan ook gegevens direct laden van dvd’s of Blu-rays u in een compatibele disc drive te zetten. U kunt zelfs informatie toe te voegen van sites zoals IMDb en Amazon.

De software is relatief eenvoudig te gebruiken en heeft een eenvoudige maar aantrekkelijke interface. Het is vrij gemakkelijk te navigeren en biedt wachtwoordbescherming en backup-opties als een middel om uw gegevens veilig te houden. De ingebouwde lening manager functie kunt u bijhouden van de films die u uitlenen, en de export functie kunt u kopieën van uw collectie te publiceren of delen. U kunt uw video’s te bekijken in een lijst of als miniaturen.

Geen DVD-database zou niet compleet zijn zonder onder meer als vele vitale delen van informatie mogelijk over elke film. WinCatalog kunt u al de basisgegevens, zoals de titel, cast, samenvatting en MPAA rating, log samen met meer geavanceerde details, zoals de regio, aspect ratio, jaar van uitgave en speciale functies. Dit betekent echter niet laten u gegevens voor deze velden in te voeren jezelf zoals je kunt met programma’s die u de meeste controle te geven, alleen automatisch.

Als u vragen over of problemen met de software hebt, kunt u het bedrijf te bereiken door het invullen van de eenvoudige online formulier op de website. Hoewel het geen tutorials of een kennisbank als drager middelen, als de andere software fabrikanten doen, het heeft wel een vrij gedetailleerde features pagina op haar site, die moet in staat zijn om een ​​aantal vragen voor u beantwoorden.

Terwijl WinCatalog 2015 mist een aantal besturingssysteem compatibiliteit en een paar kleine features, het is fatsoenlijk software over het algemeen in hoe zij presteert en wat als biedt. Met extra functies, zoals een lening manager, meerdere manieren om video-informatie te uploaden, en een paar opties voor back-up en beveiliging, onbeperkt database capaciteit van de software helpt u uw film collectie te organiseren zonder dat de bank.