dubbele ovens – GE, 2017

Als je genoeg kookruimte en krachtige prestaties nodig hebt, de GE JT3500EJES is een uitstekende optie voor een elektrische dubbele wand oven. Beide ovens over dit product bogen op 5 kubieke voet van het koken van de ruimte, waardoor het een van de grootste dubbele wand ovens we beoordeeld. Het beschikt ook over krachtige koken prestaties en een handvol van functies om het koken een assortiment van gerechten eenvoudig te maken.

Overzicht

Dit GE elektrische dubbele wand oven maakt gebruik van klassieke thermische kooktechnologie in beide ovens. De beste ovens convectie koken in één of beide ovens. Met convectie technologie, een kleine ventilator in de oven circuleert de hete lucht. Dit zorgt voor een snellere koken tijden en gelijkmatiger gekookt voedsel dan de traditionele koken technologie.

Het totale ontwerp van deze GE dubbele oven is uitstekend. Beide ovens van dit model voorzien van 5 kubieke voeten van de kookruimte. Hierdoor kunt u grote voorwerpen, zoals kalkoenen of meerdere gerechten tegelijk, met gemak te koken. Dit toestel biedt ook tiptoetsen en een roestvrijstalen afwerking. Er zijn geen andere kleur opties beschikbaar voor deze GE model.

De basisfuncties zijn beschikbaar op deze GE oven, waaronder zelfreinigend, automatische uitschakeling, een klok en timer, en opwarming opties. Er is ook een vertraagde bakken setting, waarin de oven kookcyclus uitstelt tot een bepaalde tijd om ervoor te zorgen je eten klaar is koken rechts wanneer u het nodig hebt.

Hoewel alle basisfuncties en instellingen zodanig opgenomen GE model, alsmede meerdere extra functies, zijn er verschillende functies en instellingen ontbreekt. Bijvoorbeeld, op deze dubbele wand oven, is er geen ingebouwde temperatuursensor om u te helpen snel en gemakkelijk de interne temperatuur van de gerechten. Bovendien zijn er geen ontdooiing, gedehydreerd of snelle voorverwarming instellingen.

Als u vragen of opmerkingen over dit product, kunt u een vertegenwoordiger bereiken vanaf GE via e-mail, telefoon of live chat ondersteuning. Een handleiding is beschikbaar op de website van het bedrijf. Dit product beschikt ook over een jaar fabrieksgarantie op de onderdelen en arbeid, voor het geval je problemen of problemen met het product.

De GE JT3500EJES is een elektrische dubbele wand oven dat uitblinkt met zijn koken prestaties en design. De grote 5 kubieke voet van het koken ruimte op elke oven helpt dit product opvalt in vergelijking met soortgelijke modellen. Daarnaast is de GE oven biedt alle belangrijke functies die u nodig hebt, evenals een aantal extra’s, waaronder vertraagd bakken opties. Echter, het is het missen van bepaalde extra functies, zoals een snelle voorverwarming en een temperatuursensor. Echter, ondanks de functies en instellingen van dit product ontbreekt, het biedt genoeg om u te helpen en te genieten van uw favoriete gerechten.